Leiesoldatene

Leiesoldatene: Dìaz-dobbel og minutter på Reinier

Reinier: Reinier fikk endelig noen minutter på gresset, men grunnlaget blir for tynt for en god vurdering. Under 1-0 tapet mot Gladbach i helgen fikk Reinier de siste 8 minuttene.  Brasilianeren fikk prøve seg som spiss, men klarte ikke å rette opp resultatet.  Kan dette bety starten på mer spilletid fremover?

Dìaz: Brahim Dìaz scorer igjen! Under 2-1 seieren over Spezia leverer spanjolen enda en goal. Enda mer imponerende er det at Dìaz kom inn i de siste 8 minuttene og klarte å levere det avgjørende målet. På onsdag leverte han også scoring mot Venezia, der Milano-klubben vant 2-0. Dìaz har virkelig startet godt denne sesongen og har vist seg å være urokkelig i startelleveren. Det viser seg også at Dìaz har tatt store steg i det siste og er nå på et nivå der han leverer kontinuerlig. Må det bare fortsette slik!

Mayoral: Roma spilte to kamper denne uken og Mayoral var ubenyttet reserve i begge! Mayoral virker å være helt ute av tankene til Mourinho og får aldri muligheten til å vise seg frem. Her må noe skje!

Kubo: Kubo fikk møte moderklubben denne uken og Mallorca gikk på en «Real»-smell. Mallorca tapte 6-1 og japaneren fikk en omgang som sentral midt. Han ble dermed byttet ut i pausen, men det ble senere avklart at japaneren fikk en smell i kneet. Det er uvisst hvor lenge han blir borte. Mallorca holdt på å slå tilbake mot Osasuna i midtuka kampen, men tapte slaget 3-2. Kubo var naturligvis ikke involvert.

Odriozola: Odriozola fikk en knapp halvtime mot Inter i midtuke kampen. Fiorentina tapte 3-1. Dermed fikk han hele kampen mot Udinese, som de vant 1-0. Odriozola har også levert gode stats i de siste kampene. Han har truffet på 89% av pasningene sine og treffer på 56% av taklingene sine. Odriozola har dermed gjort det godt så langt og flere muligheter venter fremover.