Leiesoldatene

Leiesoldatene: Årets første oppdatering!

Leiesoldatene er tilbake i action igjen og vi følger dem videre i 2021. Her kommer årets første oppdatering!

Ceballos: På selveste Boxing Day måtte spanjolen finne seg på benken. Kampen endte allikevel med 3-1 seier over Chelsea. Han fikk dermed 10 minutter i påfølgende kamp mot Brighton uten særlig med involveringer.  På lørdag knuste Arsenal West Bromwhich 4-0 og Ceballos gjorde en god kamp. Det ble ingen målpoeng, men et gult kort på tampen. Arsenal har dermed snudd den negative formen og er inne i en god periode.

Bale: Waliseren er skadet i hælen på ubestemt tid og har stått over de siste kampene. Han kan dermed være ute i en lang periode. God bedring!

Mayoral: Mayoral fikk 10 minutter mot Cagliari på lille julaften og det ble ingen målpoeng. Det ble enda færre minutter mot Sampdoria i går da han erstattet Dzeko etter 87 minutter. Mayoral fortsetter nok den gode formen så fort han får mere spilletid.

Dìaz: Dìaz var benket mot Lazio lille julaften, men fikk starte mot Benevento i går. Uheldigvis for Dìaz pådro Tonali seg rødt kort i det 33.minutt og Dìaz måtte ofres for en defensiv innbytter. Flere muligheter kommer til helgen.

Reinier: Brasilianeren var ikke å se på benken mot Wolfsburg i går. Det er ikke rapportert noen skader eller andre årsaker til dette. Real Madrid bør ta tak i løpet av overgangsvinduet å sikre Reinier muligheter i en annen klubb. Oppholdet i Dortmund har vært langt under par og Reinier har kun fått 6 muligheter i alle konkurranser. Her må Madrid gjøre en jobb!

Kubo: Kubo var benket mot Sevilla før nyttår og var ikke på benken mot Levante på lørdag. Kubo har ikke fått all verdens med muligheter av Emery, men får allikevel noe spilletid. La oss håpe dette fortsetter så fort som mulig.

Vallejo: Vallejo fikk noen minutter som ving-back mot Valencia før nyttår og klarte dermed å sikre 2-1 seieren. Han spilte dermed midtstopper mot Eibar i går, men kampen ble tapt 2-0. Vallejo får uansett verdifull erfaring i Granada, samt at han får prøve seg i forskjellige posisjoner.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.