Site icon Real Madrid Norge

Leboeuf: – Zidane ønsket aldri at Navas skulle forlate klubben

Costaricanske, Keylor Navas, er i likhet med Real Madrid og Zinedine Zidane inne i et spennende Champions League-sluttspill om dagen. Navas som voktet buret på Santiago Bernabéu fra 2014-2019, og var en stor del av Los Blancos´ utrolige rekke med Champions League-troféer det siste tiåret. Etter dette har 34-åringen voktet buret i franske Paris Saint-Germain, hvor han den siste tiden har briljert og levert godt – spesielt under sist kamp mot Bayern München i kvartfinalen i Champions League.

Tidligere lagkamerat av Zinedine Zidane, Frank Leboeuf, har naturligvis derfor blitt intervjuet angående Costaricaneren òg hans avskjed med Real Madrid.

– Zidane ønsket aldri at Navas skulle forlate Real Madrid, og det er lett å se hvorfor – han er en av verdens desidert beste keepere.

Hovedgrunnen til at Keylor Navas valgte å forlate Real Madrid var nok derimot mye grunnet Thibaut Courtois´ ankomst i 2019.

Navas´ arbeidsgiver , Paris Saint-Germain, skaffet seg som sagt i likhet med Real Madrid et godt utgangspunkt før returoppgjøret i årets Champions League-kvartfinaler. Navas og Paris Saint-Germain vartet opp med en solid 3-2-seier over regjerende Champions League-mester, Bayern München. Hvis både Paris Saint-Germain og Los Blancos skulle ta seg videre fra sine kvartfinaler, er det kun semifinalene som kan stå i veien for en eventuell Champions League-finale mellom Keylor Navas og hans tidligere arbeidsgiver.

Exit mobile version