Leiesoldatene

Lånesoldatene: En titt på Castillas lånesoldater

Det har vært pause i klubbfotballen forrige uke, så ingen av de ordinære lånesoldatene har vært i aksjon. Dermed passer det godt å se litt på lånesoldatene som er mindre kjent.

Rodrigo Farofa: På tredje nivå i Spania spiller CF Talavera de la Reina. Her spiller den 20 år gamle brasilianeren. Han spiller spiss, men spiller ikke ofte. Han har ikke startet en eneste kamp eller scoret ett mål. Vi får se hva som blir av han senere.

Fernando Delgado: Delgado er 19 år og spiller for Barakaldo CF i tredje divisjon. Han er midtbanespiller, men får så vidt spille. Han ankom Castilla i fjor, så han er så vidt i gang.

Sergio Lòpez: Den spanske høyre-backen er en spennende spiller. Han spiller for Real Valladolid B og spiller hver eneste kamp.

Sergio Dìaz: Sergio er opprinnelig fra Paraguay og spiller i den meksikanske førstedivisjonen for CF Amèrica. Han har fått deltatt noe i løpet sesongen, med 6 kamper, men ikke fått noen scoringer. Han spiller både spiss og venstre ving.

Manu Hernando: Hernando er midtstopper for SD Ponferradina i andre divisjon. Han spiller stort sett hver eneste kamp og gjør det godt. Han har hatt hele karrieren sin i Madrid-systemet, så spennende å se hva det blir av han etterhvert.

Fran García: Denne karen har vi dekket tidligere. Han spiller nå for Rayo Vallecano i La Liga Smartbank og er fast inventar. Han starter så og si hver kamp og har to målgivende så langt.

Martín Calderón: Spanjolen spiller i andre divisjon i Portugal for FC Pacos de Ferreira. Midtbanespilleren har bare to kamper så langt og får dessverre få muligheter.

Franchu: Argentineren spiller for Fuenlabrada i andre divisjon og gjør det ganske greit. Han har startet litt over halvparten av kampene og har 1 scoring og 1 assist så langt. Han spiller høyre-ving.

Esteban Aparicio: Esteban spiller for CF Badalona i tredje divisjon. Han er også høyre ving, men har ikke utrettet så mye ennå.

Moha Ramos: Eneste keeper på listen. Ramos har både senegalesisk og spansk statsborgerskap og spiller nå for Real Uniòn Club i tredje divisjon. Han har en kamp og ingen mål i mot.  Perfekt statistikk altså.

Isma Armenteros: Denne 19-åringen er også midtstopper og spiller for CD Badajoz. Har ikke blitt en eneste kamp ennå, men kommer nok noe etterhvert.

Javi Domìnguez: Enda en midtstopper uten kamper denne sesongen. Javi spiller for CF Talavera de la Reina på tredje nivå.

Chechu: Venstre-backen spiller Las Rozas CF på tredje nivå og får moderat med spilletid. Det har blitt tre opptredener så langt. Spanjolen er opprinnelig et Màlaga produkt som ankom hovedstaden i 2018.

Carlos Algarra: Carlos er midtbanespiller og spiller også for Las Rozas. Carlos spiller som midtbanespiller og har spilt alle kampene så langt. Mulig det kan bli noe større av denne gutten etterhvert.

Augusto Galvàn: Enda en Las Rozas spiller. Brasilianeren er angripende midtbanespiller og spiller en god del kamper. Ingen målinvolveringer så langt, men det kommer nok.

Christian Vassilakis: I andre divisjon i Portugal finner du FC Arouco og en gresk høyre ving. Vassilakis har fått kun en kamp så langt, så ikke stort med muligheter ennå.

Àlvaro Martìn: Martìn spiller for HNK Sibenik i Kroatia, men har også kun fått en kamp så langt.

Legg inn en kommentar