Cádiz
vs
Real Madrid
La Liga runde 32
Ramón de Carranza, Cádiz
21/04/2021
22:00
Strive Sport
Nyheter

Utliknet Uli Stielike

Midtbanespilleren har siden overgangen fra Bayern München spilt hele 308 kamper for klubben og vært med å løfte hele 14 pokaler.

Toni Kroos startet kampen mot Atalanta (0-1) og fikk sin 308 kamp for Real Madrid. Tyskeren spilte en meget god kamp og var nok lagets beste spiller etter Ferland Mendy. Denne kampen sørget for at Kroos står med like mange kamper som midtstopperen Uli Stielike som hadde rekorden som tyskeren med flest kamper for Real Madrid.

Stielike

Den legendariske tyske fotballspilleren tilbrakte åtte sesonger i Real Madrid (1977-1985) og gjorde et varig inntrykk på alle madridistas. I sine 308 kamper som Real Madrid-spiller scoret han 50 mål og vant syv pokaler: 1 UEFA Cup, 3 ligatitler og 2 Copa del Rey-trofeer. Han vant også et europamesterskap med det tyske landslaget i 1979/80 sesongen.

Karrieren til Kroos

Toni Kroos startet sin Karriere i lokale Greifswalder SC, før han som 13-åring sluttet seg til Hansa Rostocks ungdomsavdeling. Samme år ble han Bayern München-spiller, hvor han i sitt første år gikk glipp av mer enn 40 dager på skolen grunnet all treningen. Da han var 17 ble han tatt opp til A-laget hvor han noterte seg for to assist til Miroslav Klose i sin debut mot Energie Cottbus.

Syv år senere hadde han, etter flere sesonger med Bayerns førstelag og et låneopphold i Bayer Leverkusen, etablert seg som en nøkkelspiller hos Bavaria-klubben og ankom VM 2014 som en av Tysklands viktigste brikker. Der leverte han så til de grader og for så lite som rundt 25 millioner euro signerte han for Real Madrid, med ett år igjen av sin Bayern-kontrakt. Kroos har uttalt at Real Madrid er verdens største klubb og «ett steg opp fra Bayern München», som gjorde at han tidlig ble en favoritt blant Los Blancos-publikummet

Toni Kroos har etter overgangen til Real Madrid vært en av spillerne som har spilt mest, og han har utviklet seg til å bli en av verdens topp tre beste midtbanespillere. Kroos har uten et snev av tvil verdens beste pasningsfot og han bidrar til ro og trygghet på midtbanen med sine ballferdigheter. Han har vært en av de mest betrodde spillerne i Real Madrid siden hans ankomst i 2014, og han har uten tvil skrevet seg inn i Los Blancos’ historiebøker.

Hva er ditt beste minne fra tiden med Kroos?

MARKRYPER: Toni Kroos fra da han scoret kampens andre mål mot Valencia, og det på klassisk vis hvor han sendte ballen langs bakken i hjørnet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.