Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Intervjuer

Kroos: – Sparkingen av Lopetegui såret meg

Midtbanegeneral Toni Kroos har nylig delt sine tanker om sparkingen av Julen Lopetegui.

I Toni Kroos sin helt egen podcast «Einfach mal Luppen», har Toni Kroos uttalt seg om Lopetegui sin tid i hovedstadsklubben. Det er nemlig ikke til å legge skjul på at Julens tid i førersetet, ikke var særlig vellykket. Baskeren hadde jobben i 120 dager, og ledet laget gjennom 14 kamper – 14 relativt svake fotballkamper fra Real Madrid sin side. Under Lopeteguis regime presterte laget å vinne seks kamper, spille to uavgjort og tape seks kamper. Dette var åpenbart ikke godt nok mente Florentino Pérez, og det endte med at Julen fikk fyken.

Verdensstjerne Toni Kroos har i etterkant meldt at han var uenig i sparkingen, og uttalt seg om at han savner den tidligere landslagstreneren. Tyskeren skal blant annet ha meldt at Lopetegui sin tid i Los Blancos var preget av uflaks og urettferdighet. Kroos påstår videre at Lopetegui besitter noen meget gode kvaliteter som fotballtrener og menneske.

– Sparkingen av Julen Lopetegui var den som såret meg mest på et personlig plan, fordi han er en førsteklasses trener og ikke minst menneske. Han hadde dessverre en forferdelig tid da han var trener i Real Madrid.

– Jeg ble veldig glad da han vant Europa League med Sevilla – det fortjente han. Han gjorde en kjempejobb i Madrid, men han var uheldig, og hvis resultatene på papiret ikke er gode nok i en slik klubb – ender man opp med sparken.

– Han kom året etter de tre Champions League-titlene og Cristianos avskjed. Det lå litt i kortene at dette ikke ville bli et enkelt år, uansett hvem som satt i førersetet.

– Ærlig talt, jeg var veldig lei meg. Det var oppsigelsen som traff meg mest av alt, fordi jeg var og er fremdeles sikker på hans kvaliteter som fotballtrener og menneske. Sparkingen gjorde et stort inntrykk på meg.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.