Intervjuer

Kroos: – For meg begynner Champions League nå

Toni Kroos har vunnet Champions League med Real Madrid tre ganger, og vet bedre enn de aller fleste hva det innebærer å spille i Europas gjeveste klubbturnering. Tyskeren er en av få spillere i dagens tropp som stort sett har klart å holde seg skadefri denne sesongen. Han har kun gått glipp av to kamper, men må entre banen mot Atalanta i morgen uten flere av sine viktige lagkamerater som er ute med skader. Kroos mener likevel at laget har det som skal til for å gå videre.

– Vi må ta tak i ballen og ha kampen under kontroll. Det er som en finale for oss, og for meg starter Champions League nå. Vi må spille vårt spill, for det er slike kamper vi nyter å spille.

– Det blir tøft, ikke bare på grunn av spillerne vi mangler, men og for at Atalanta er et godt, offensivt lag. Det er viktig at vi har noe å kontre dem med, og jeg er sikker på at vi kan skape ting offensivt. Men det er også viktig at vi er konsentrerte defensivt. Vi må forsvare oss bra. Vi har sett i de siste LaLiga-kampene at vi kan prestere selv om vi mangler spillere.

Leder i laget

– Jeg gjør min jobb, som alltid. Jeg prøver alltid å si min mening både på og utenfor banen. Jeg har spilt med flere av spillerne i mange år, noe som gjør ting enklere.

– Jeg mener at kamper avgjøres gjennom midtbaneduellen. Hvis vi klarer å være kompakte, så kan vi vinne denne kampen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.