Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Nyheter

Klopp: – Jeg ville ikke invitert Ramos i bursdagen min i 2018, men kanskje nå

Liverpool-trener Jürgen Klopp har blitt intervjuet i forkant av møtet med Real Madrid.

Jürgen Klopp har blitt en legende siden han tok over trenerrollen i Liverpool. På sine cirka 5 sesonger i klubben har Liverpool blitt forvandlet fra en fallen gigant til et lag som har vunnet både Champions League og Premier League. Klopp ledet også laget til Champions League finalen i 2018 der de tapte mot kveldens motstander. Klopp er allikevel klar på at han ikke bærer nag.

«Dette er ikke en revansje for oss.  Min motivasjon styres av at dette er Champions League og vi vil gå videre. Det har ingenting med 2018 å gjøre. Men det er første gang vi møter Madrid siden den gang, så selvfølgelig husker jeg kampen.

Han ble naturligvis også spurt om Sergio Ramos

«Jeg sa den gangen at hvis noen spurt meg om jeg ville invitere Ramos i bursdagen min ville jeg sagt nei. Men jeg ville nok tenkt annerledes nå. Selvfølgelig, jeg likte ikke hva som skjedde den kvelden. For oss var det en merkelig dag. Det var helt normalt og lang tid siden. Jeg føler meg ikke lenger sur, så jeg prøver ikke en gang. Det jeg prøver på er å forberede laget best mulig til kveldens kamp. Det er en vanskelig sesong for oss, men vi vil vise hvor gode vi er»

Klopp diskuterte også rollen sin som det svakere laget

«Jeg hører folk si at Real Madrid er favoritten. Jeg har ingen problemer med det. De er vant til det og vi er vant med å være utfordrere. Jeg vet at vi var gode i 2018, men det holder ikke å være god i 25 minutter. Det var en annen tid og mye har forandret seg siden da»

Mye står og faller på Champions League denne sesongen for Liverpool. Etter seriegullet i fjor må Liverpool kjempe for en plass om topp 4 plassering denne gang. Dermed er Champions League eneste mulighet til å vinne gull denne sesongen. Real Madrid kan dermed vente seg en tøff kamp i kveld, spesielt med tanke på at Liverpool også er ekstra revansjesugne etter finaletapet i 2018.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.