Nyheter

Kåret til månedens spiller i Real Madrid

Vini Jr. er en spiller som virkelig har fått fart på sakene, og har blitt belønnet av Mahou med månedens spiller for August i Real Madrid.

Vinicíus Junior la bak seg en god August måned, og noterte seg for 3 mål på tre kamper i ligaen. Etter Carlo Ancelottis retur til klubben har den unge brasilianeren virkelig fått fart på sakene sine, og det går ikke upåaktet hen. I dag ble det klart at Vini er stemt fram som månedens spiller for Real Madrid i August, den såkalte «Mahou Five Star Player of August».

Flere gode prestasjoner

Ballkunstneren åpnet målkontoen allerede i første serierunde mot Alaves, og så seg aldri tilbake. I den påfølgende kampen mot Levante endte det riktignok 3-3, men det er takket være Vini og hans 2 skåringer at Real Madrid kunne ta med seg noe som helst fra Valencia. I den siste kampen i August, mot Real Betis, hadde han ingen skåringer eller målgivende, men brassens bidrag i kampen var likevel nok til å kåre ham til banens beste av Real Madrid Norge etter kampen.

LYNHURTIG: Vinícius Júnior løpte fra forsvarerne, og sendte kula i mål med venstre fot til 2-2 mot Levante. Kampen endte til slutt 3-3.

Den unge kanten forteller at han er takknemlig for anerkjennelsen og at han setter stor pris på de gode tilbakemeldingene han har fått av fansen.

– Jeg er veldig fornøyd med å ha startet sesong på en så bra måte, og også veldig glad for at jeg har fått såpass mye kjærlighet. Tusen takk, jeg håper jeg kan fortsette som til nå.

– Jeg er også glad for å være tilbake på Bernabéu sammen med fansen, som står bak oss gjennom hele sesongen. Jeg er veldig takknemlig for at treneren viser sin tillit til meg, og de andre spillerne fyller meg med selvtillit slik at jeg presterer godt. Jeg har hatt en veldig god start, og jeg vil fortsette slik til slutten av sesongen.

Real Madrid Norge gratulerer!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.