Intervjuer

Jese: – Mbappé elsker Madrid

Tidligere Real Madrid-spiller Jese Rodriguez er nå klar for Las Palmas. 27-åringen var lenge spådd en lysende karriere, men en korsbåndsskade i en Champions League-kamp mot Schalke i 2014 skulle vise seg å ødelegge karrieren på mange måter. Siden har han vært innom klubber som Paris Saint-Germain, Stoke, Real Betis og Sporting Lisboa uten hell.

Nå er han imidlertid tilbake på spansk jord igjen, og har i første omgang undertegnet en kontrakt med Las Palmas ut sesongen. I et nylig intervju snakker han litt om karrieren han har hatt fram til nå, og kommer også med et Mbappé-hint.

– Jeg har alltid gjort mitt beste, men det har bare ikke fungert. Jeg har ofte tenkt på den skaden mot Schalke, jeg tror den ødela mye for meg. Det er som en Ferrari som kommer i 300 km/t, og plutselig kolliderer.

Mbappé

– Han vil virkelig gå til Real Madrid. Hans forbilde har alltid vært Cristiano Ronaldo. Han elsker Madrid og jeg er sikker på at han ender opp der en dag.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.