Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Intervjuer

– Jeg kommer til å gå i tenkeboksen ved sesongslutt

Leiesoldat, Luka Jovic, har nylig blitt intervjuet av den tyske tabloidavisen Bild. I den sammenheng delte kraftpluggen sine tanker om fremtiden.

Som kjent, skal serbiske Luka Jovic tilbringe resten av 2020/21-sesongen i tyske Eintracht Frankfurt – en klubb serberen har et helt unikt forhold til. Jovic har hatt vanskeligheter med å finne veien til nettmaskene i Real Madrid denne sesongen, men har notert seg for tre mål på åtte kamper i Bundesliga denne sesongen.

Selv om det er tenkt at Jovic returnerer til Los Blancos etter sesongen, utelukker ikke serberen en permanent overgang til tyske Eintracht Frankfurt.

– Jeg kommer til å gå i tenkeboksen ved sesongslutt.

Eintracht Frankfurt er per dags dato nummer fire i den tyske Bundesligaen, og Champions League er med det innen rekkevidde. Jovic ønsker derfor å fremstå som profesjonell, og ha fullt fokus på det som foregår i Tyskland.

– Slik som det er nå, tenker jeg kun på Eintracht Frankfurt og hvordan jeg kan hjelpe laget mest mulig.

Etter noen trøblete sesonger i Madrid, ønsket Jovic forandring og et klubb- og kulturskifte. Foreløpig står serberen uten en full kamp i Eintracht Frankfurt-trøya.

– Jeg spilte utrolig lite de to foregående årene i Madrid, og er nødt til å jobbe med det fysiske før jeg vil kunne orke å spille 90 minutter.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.