Nyheter

Iker Casillas returnerer til Real Madrid

Den spanske gigantavisen MARCA hevder å vite at Iker Casillas innen kort tid returnerer til klubben han tilbragte 25 år i som spiller.

Komfettien har knapt nok lagt seg etter at Real Madrid torsdag kveld sikret seg sin 34. serietittel etter 2-1-seieren mot Villarreal. Allerede dagen derpå kom nok en gledelig nyhet, da den spanske gigantavisen MARCA kom med en eneste stor gladnyhet: Iker Casillas returnerer til Real Madrid.

Avisen hevder å vite at Casillas returnerer til Real Madrid for å jobbe som rådgiver til Florentino Pérez, en liknende rolle som Zinedine Zidane hadde da han returnerte til klubben i 2010. Den definitive rollebeskrivelsen vil utarbeides over de kommende ukene, og det finnes også en mulighet for at Casillas isteden returnerer til klubben som ambassadør, i likhet med for eksempel Álvaro Arbeloa.

Iker Casillas
DEN REDNINGEN: Iker Casillas gjennomfører kanskje hans mest ikoniske redning i Real Madrid-drakten, en umulig redning borte mot Sevilla høsten 2009.

Avtalen er enda ikke ferdigforhandlet og det er en liten stund til noe blir bekreftet, men uavhengig av arbeidsbeskrivelsen så vil Iker Casillas jobbe tett oppimot klubbpresident Florentino Pérez. Dette er starten på gjenoppbyggingen av et noe gebrokkent forhold mellom Casillas og Pérez etter førstnevntes kontroversielle overgang til Porto i 2015.

I løpet av de siste fem årene har Casillas vært burvokter for den portugisiske storklubben, før han i mai 2019 fikk et hjerteinfarkt. Dette satte en brå stopper for fotballkarrieren til den tidligere spanske landslagskapteinen. Kontrakten hans med Porto gikk opprinnelig ut 30. juni i år, og denne sesongen har burvokteren hatt en rolle som bindeledd mellom spillertroppen og styret i den portugisiske klubben.

Casillas annonserte våren 2020 at til tross for iherdig trening så kom han ikke til å returnere til fotballbanen etter hjerteinfarktet, og han annonserte isteden at han ville utfordre Luis Rubiales i presidentkampen i RFEF. Som følge av Coronaviruset valgte Casillas å trekke kandidaturet sitt, og dermed ser hans umiddelbare fremtid ut til å ligge i Real Madrid.

Iker Casillas
TROFEENE: Iker Casillas poserer sammen med alle trofeene han var med å vinne som Real Madrid-spiller.

Legg inn en kommentar