Site icon Real Madrid Norge

Hvordan ligger det an med Castilla?

Sammen med Barcelona B, ligger Castilla dårlig til i ligaen. Laget ligger nå på en 16.plass, på nedrykksplass, med 29 poeng på 22 kamper. Laget har tapt hele 9 kamper denne sesongen og spilt 5 uavgjort. Det er derimot relativt jevnt i ligaen og kun 9 poeng opp til playoff-plass. Den klare ambisjonen er derimot å sikre et opprykk til 2.divisjon og det er nok tid å klare det på, men ting må begynne å snu for Raúls gutter.

Toppscorer denne sesongen er Sergio Arribas. 20-åringen ble vi litt kjent med i fjorsesongen, da han fikk 8 kamper på førstelaget. Denne sesongen har han levert 7 mål og 4 målgivende, Arribas er fast inventar på laget og er en viktig brikke for Castilla. Nummer 2 på listen med 6 mål er Juanmi Latasa. Latasa har faktisk vært på benken for A-laget denne sesongen, men fikk ikke spille. Latasa har i likhet med Arribas gått gradene i Real Madrid og blir spennende å følge videre.

Arribas har også levert flest målgivende denne sesongen, 4, men på andre plass her finner vi Peter González. González husker kanskje noen fra to innhopp på A-laget sist sesong. Spanjolen har gått gradene i Madrid og gjør det godt som høyre-ving for Castilla denne sesongen.

Av nykommere har Theo Zidane, nest yngste sønn til Zidane senior,  representert Castilla denne sesongen. Theo tok steget fra U19 laget i fjor sommer og har fått 9 kamper som innbytter denne sesongen. Det samme har også Andri Gudjohnsen, sønn av Barcelona legende Eidur, som også har gått gradene i Real Madrid. Gudjohnsen har 2 mål denne sesongen og benyttes ofte som innbytter.

Av favorittene er både Antonio Blanco og Miguel Gutiérrez fortsatt viktige brikker på laget. Blanco vil definitivt få sjansen på A-laget med tiden, spesielt med tanke på den allerede aldrende midtbanen. Blir spennende å følge utviklingen av disse videre.

Exit mobile version