Mats Hermansens spesialer

Historien bak bandasjen

Har du noen gang lurt på hvorfor den franske storscoreren alltid går med bandasje på høyre hånd? Svaret får du her

Karim Benzema har blitt mer og mer fremtredende den siste tiden.  Han er nå tilbake på det franske landslaget og spiller en utrolig viktig rolle i Madrids angrepsrekke. Allerede på 3 kamper så langt har han levert 3 målgivende og 2 mål og mer vil det bli. Men en ting som mange har bitt seg merke i er den bandasjerte høyrehånden. Saken er nemlig at franskmannen har bandasjert hånden sin helt siden januar 2019.

Mot Real Betis i januar 2019 krasjet Benzema inn i midtstopper Marc Batra og fikk et brudd i fingeren. Planen var å operere like etter, men da ventet det i så fall to måneder på sidelinjen. Benzema ventet heller til slutten av sesongen med operasjonen og for å være klar til seriestart sesongen etter, «rushet» han seg tilbake i startelleveren. Siden han ikke var tålmodig nok med å la skaden helbrede seg, slo den seg opp igjen etter en ny kollisjon. Dermed har bandasjen vært på plass siden.

Bandasjen har også vist seg å være lykkebringende for Benzema. I de tre sesongene bandasjen har vært på har franskmannen levert 30, 27 og 34 mål. Mye kan selvfølgelig forklares ved at Ronaldo forlot laget og Benzema fikk større ansvar for å levere mål. Men for den overtroiske har i hvert fall bandasjen gjort underverker.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.