Intervjuer

Hernàndez: – Jeg kan ikke tenke meg tilbake til Madrid

Theo Hernàndez gjør det godt i AC Milan og scorte 2 mål i helgen. Venstre-backen forlot Madrid i juli 2019 og har ingen planer om en retur.

Theo Hernàndez ankom Los Blancos fra Atletico Madrid i 2017. Franskmannen ble tilbudt seks års kontrakt og skulle være en langsiktig erstatter for Marcelo. Hernàndez var med på å finne flere trofeèr med Real Madrid, men fikk ikke mer enn 23 kamper fordelt på to sesonger. Det ble dermed besluttet at han skulle selges videre til AC Milan. Der har han slått seg godt til ro.

-Jeg er på det beste punktet i min karriere. Det er vanskelig når man ikke får spille, så jeg kan ikke tenke meg å dra tilbake til Madrid.  Hvis jeg kan vil jeg gjerne bli i AC Milan så lenge jeg kan.

Real Madrid har godt med venstre-backer om dagen. Ferland Mendy har stjålet plassen fra en aldrende Marcelo og Reguilon kan kjøpes tilbake i 2022. Det er uansett synd at Theo Hernàndez ikke fikk noe særlig med muligheter. AC Milan leder nå Serie A og spiller god defensiv fotball. Hernàndez er god offensiv som defensiv og får virkelig vist seg frem. Men en retur til Real Madrid blir det mest sannsynlig ingenting av. Lykke til videre!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.