Nyheter

Hazard og Kroos friskmeldt i rekordfart

I dag kom det endelig en gladnyhet på skadefronten til Real Madrid; både Toni Kroos og Eden Hazard er skadefrie. Dette er spesielt gledelig med tanke på nyheten om at Sergio Ramos er utilgjengelig mot Barcelona og i de to Liverpool-kampene.

Hazard ser ut til å være helt frisk etter skaden han fikk 15. mars, selv om det på det tidspunktet så såpass alvorlig ut at det ble vurdert en operasjon. Han har vært med det belgiske fysio-teamet i løpet av landslagspausen, og det kan virke som om det har gjort underverker, og han kan rekke den første kampen mot Liverpool.

TILBAKE: Toni Kroos er klar til kamper mot Eibar, Barcelona, Liverpool, og alt som kommer de neste par månedene.

Toni Kroos skadet seg tidlig i landslagspausen, og har jobbet knallhardt for å bli kvitt skaden. Han kan være tilgjengelig allerede mot Eibar nå i helgen, men det kan hende Zidane velger å hvile han i forkant av kvartfinalen i Champions League.

Alle vet hvor viktig Kroos er for Real Madrid, så han blir gull verdt i sesonginnspurten. Selv om Eden Hazards karriere i Madrid hittil kan beskrives som et mareritt, finnes det knapt et bedre tidspunkt for han å finne tilbake til Chelsea-formen. Kvartfinalene i klubbens favoritturnering er den perfekte anledningen til å spille seg inn i Real Madrid-fansen hjerter en gang for alle.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.