Danmark ga Belgia hard kamp, men måtte til slutt se seg slått av Belgias stjerner.

Danmark 1-2 Belgia
Parken, Danmark
Gruppe B, andre kamp
Torsdag 17.juni, kl.18:00

Danmark åpnet energisk i Parken og fikk belønning allerede etter to minutter. Højbjerg  snappet en dårlig pasning fra Denayer, og spilte opp  Poulsen som la ballen sikkert i hjørnet fra ca 13 meter.  Courtois rakk aldri ned til den og 1-0 til Danmark. De røde holdt trykket oppe og den eneste pausen Belgia fikk i åpningen var en avtalt pause etter ti minutter for å gi støtte til Christian Eriksen. Et rørende øyeblikk hvor publikum, spillere og dommer klappet i et minutt. Danmark trykket på gjennom hele omgangen om kom til flere gode sjanser.  Belgia hadde bare et par avslutninger på mål. Courtois var stødig i sine involveringer og Eden Hazard var ubenyttet reserve.

Andre omgang starter med at Kevin de Bruyne blir byttet inn, samt at Danmark opprettholder trykket sitt. I det 54. minuttet setter Lukaku fart fra midtbanen hvor han parkerer to dansker før han spiller opp innbytteren de Bruyne på syv meter. Kevin drar av tre mann med en skuddfinte før han spiller på tvers i feltet hvor en umarkert Thorgan Hazard enkelt kan bredside ballen i mål fra fem meter. I det 58. minutt kommer Eden Hazard inn og overtar også kapteinsbindet. I det 71. minutt setter Kevin de Bruyne inn 1-2 målet etter pene kombinasjoner utenfor 16-meteren til Danmark. Eden Hazard noterte seg for en målgivende.

Belgia topper med dette sin gruppe med seks poeng, og noen mener at med de Bruyne og en Eden Hazard som begynner å spille seg i form kan være favoritter til å gå hele veien. Men som Lukaku sa etter kampen: «Danmark fortjente mer». Uansett så ligger nå alt til rette for at Eden Hazard kan få spilt seg i form.