Nyheter

Fullsatt Camp Nou til El Clásico

Barcelona har fått klarsignal fra de katalanske myndighetene til å fylle opp stadion. Det betyr et fullsatt Camp Nou om noen uker!

De katalanske myndigheten ga tirsdag grønt lys for å fylle stadionene i regionen igjen etter redusert kapasitet som følge av koronasituasjonen i landet, melder Marca. Dette betyr at det kan være et fullsatt Camp Noú som møter Real Madrid når de besøker Barcelona søndag 24. oktober.

Marca skriver at de tre neste kampene til Barcelona er hjemmekamper, og at de nye retningslinjene kan være gode nyheter for et særdeles hardt presset Barcelona-lag. Barcelona har tapt sine to siste kamper på rad mot henholdsvis Atlético Madrid og Benfica, og med en foreløpig niendeplass i ligaen er det et sårt behov for å forbedre resultatene.

Real Madrid legger også noen skuffende resultater bak seg, og håper også på å finne tilbake til formen de hadde for noen uker siden inn mot storkampen mot de røde og blå fra kystbyen. Et tettpakket Camp Nou kan alltids virke foruroligende for de hvite fra Madrid, men tanken om en seier som heller salt i sårene til erkerivalen kan virke vel så tennende. Tross alt finnes det ingenting bedre for en Real Madrid-spiller enn å stilne et fullsatt Camp Nou!

JUBELRUS: Real Madrid-spillerne feirer Vinicius Jrs 1-0-scoring hjemme mot Barcelona i mars 2020, en kamp Los Blancos vant 2-0.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.