Ryktebørsen

Fortsatt uenigheter

Kontraktene til Ramos og Lucas Vázquez er fortsatt ikke fornyet og siste nytt er at partene fortsatt er uenig

Nå som vi nærmer oss slutten av januar er fortsatt kontraktssituasjonen til både  Vázquez og Ramos uavklart. Siste nytt er at klubben fortsatt forsøker å balansere økonomien etter et tøft 2020 og har ikke mulighet til å tilby spillerne noen større endring i vilkårene.  Begge spillerne har avslått tilbudene og det har vært lite progresjon siden da. I den siste perioden har også Vázquez steget frem som en viktig og allsidig spiller for Madrid og er definitivt blant Zidanes favoritter. Ramos er selvfølgelig en viktig spiller for klubben, tross alderen sin. Det er nok ønskelig for både fans og manager å ha med seg begge spillerne videre.

I praksis er begge spillerne frie til å forhandle med andre klubber. Ingen klubber har offisielt stormet frem med et godt tilbud, men PSG regnes som en sannsynlig destinasjon for Ramos. Det er nok flere klubber som kunne vært interessert i å sikre seg midtstopperen i et par sesonger til. Han er fortsatt å regne som en av de beste midtstopperne i verden, samt at han er blant de mest populære.  Vázquez sine muligheter er ikke like åpenbare, men slik som han har prestert i det siste er det nok mange klubber som godt kunne tenkt seg spanjolen gratis.

Det er også verdt å nevne at i følge MARCA, for ca 18 måneder siden, ble avtalt mellom mange av de største klubbene i Europa at de ikke skulle aggressivt forfølge hverandres spillere.  Dermed kan Madrid få ekstra tid på seg til å forhåpentligvis bli enige med både Ramos og Vázquez. Real Madrid har også vært forsiktige med tilnærmingen til Alaba og offentliggjorde at de var interessert når Bayern signaliserte at han var fritt vilt, i henhold til avtalen. Men svaret på hvor de to ender får vi nok svaret på snart.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.