William Gromstads spesialer

Fornøyd Zidane

Zinedine Zidane var fornøyd etter kampslutt, spesielt i forhold til formen Macro Asensio har vist i det siste. Asensio har startet alle de tre siste kampene, og var direkte involvert i begge målene mot Celta Vigo, med et mål og en målgivende. Først la han et perfekt innlegg til Lucas Vazquez i begynnelsen av kampen, før Vazquez gjengjelte tjenesten slik at Asensio kunne sette inn 2-0 tidlig i andre omgang.

Etter kampen hadde Zidane følgende å si:

– Jeg er glad på Asensios vegne. Han har hatt en stor skade, men han er mye bedre nå, og forbedrer seg hver gang. Jeg er fornøyd med han, og det er slik med alle de andre også. Vi var veldig seriøse denne kampen. Jeg er fornøyd med alle.

Videre skrøt han også av Lucas Vazquez, som har fått en ny vår i Madrid:

– Det handler ikke om hvor mye jeg liker han, det handler om at han gjør det så bra. Han er veldig pålitelig, veldig dedikert, og jeg er fornøyd med det han gjør. Når det er sagt handler det alltid om laget. Vi spilte veldig bra i dag. Det handler alltid om å samle poeng og det er ikke lett, alle er veldig fornøyde i dag.

SUPERDUO: De to spanjolene var i storform mot Celta Vigo.

Neste spiller til å motta skryt var Nacho, som fikk muligheten fra start etter Ramos ble utilgjengelig med mageproblemer. Om Madrid-gutten sier Zidane: «Det er ikke bare nå, han er alltid veldig profesjonell og alltid viktig når han spiller. Det han gjør overrasker meg ikke. Jeg er fornøyd med han og laget fordi dette var tre veldig viktige poeng.

Avslutningsvis legger han til at Carvajal ble byttet ut fordi han hadde en liten kjenning, men at det sannsynligvis ikke er noe alvorlig.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.