Nyheter

Før kampen: Villarreal (H)

Etter nok en sterk oppvisning mot Mallorca i midtuken er det duket for et tøft oppgjør på Santiago Bernabéu lørdag kveld.

Real Madrid – Villarreal
Santiago Bernabéu
La Liga, runde 7
Lørdag 25. september, kl 21:00
TV2 Sport 1/TV2 Play

En ny vanskelig kamp står på kalenderen når Villarreal kommer på besøk på Santiago Bernabéu. De gule gjestene fra Spanias østkyst kommer inn i kampen med et knallsterkt 4-1-resultat i midtuka mot Elche i bagasjen, og har vært vriene å slå denne sesongen. Fasit så lang etter deres fem kamper i ligaen er én seier og fire uavgjort, som holder til syv poeng og en foreløpig 12-plass på tabellen. Denne uken møter de derimot sin hittil sterkeste motstander i serieleder Real Madrid, før de tar turen til Manchester og Old Trafford for Champions League-spill neste onsdag. De skal altså få litt å bryne seg på de neste dagene.

Unai Emery har forsterket troppen i løpet av sommeren, og har blant annet hentet inn vingen Arnaut Danjuma (Bournemouth), som har fått en god start på sesongen med to mål på fire kamper.  De har også hentet inn Juan Foyth (Tottenham) på permanent basis etter at han tilbrakte sesongen på lån hos Villarreal i fjor. Den eneste spilleren som er skadet i troppen er Samuel Chukwueze, som har vært ute av laget siden hamstringskaden han pådro seg i mai 2021.

Det blir spennende å se hvilken startellever Unai Emery velger mot et høytflyvende Real Madrid når det også venter en superviktig Champions League-kamp mot Manchester United til uken. Spillerne går gjennom et tøft kampprogram om dagen, men det kan bli tøft for Villarreal dersom nøkkelspillerne deres ikke er 100% kampklare i begge kampene deres denne uken.

Mange mål – både for og i mot

Real Madrid fortsetter å skåre, og de fortsetter å vinne. Det var en solid oppvisning av de hvite fra Madrid under midtukekampen mot Mallorca, og målene stoppet ikke å renne inn før det sto 6-1 på måltavla. Selv om Los Blancos virkelig har fått fart på målmaskinen Karim Benzema, og attpåtil Vini Jr., er det fortsatt mye slurv i forsvarsarbeidet hos hovedstadsklubben.

I STORFORM: Marco Asensio var i fyr og flamme mot Mallorca i midtuken. Håpet er at han kan fortsette den gode formen i kampene som kommer.

 

På pressekonferansen før kampen mot Villarreal sa Real Madrid-trener Carlo Ancelotti følgende om forsvarssituasjonen:

– Vi må forbedre oss på den defensive delen. På dette stadiet av sesongen er det alltid noe som må forbedres. Vi har fokusert mer på den defensive siden fordi vi har mer kvalitet foran. Defensivt må vi samarbeide. Mot Mallorca forsvarte vi oss mer aggressivt, og vi må gjøre dette i resten av kampene. Vi må være mer aggressive når vi ikke har ballen.

TROPPEN:

Følgende mannskap er plukket ut til kampen mot Villarreal:

Keepere: Courtois, Lunin og Fuidias.
Forsvarsspillere: E. Militão, Alaba, Vallejo, Nacho og Miguel.
Midtbanespillere: Modrić, Casemiro, Valverde, Lucas V., Isco, Camavinga og Blanco.
Angripere: Hazard, Benzema, Asensio, Jović, Vini Jr., Rodrygo og Mariano.

Real Madrid stiller med identisk tropp som til kampen mot Mallorca, bortsett fra at den unge backen Sergio Santos ikke er med. Ferland Mendy er fremdeles ikke spilleklar etter skadeoppholdet, og er ikke tatt med ut i troppen. Det samme gjelder også Toni Kroos, Dani Carvajal og Gareth Bale.

Real Madrid har en Champions League-kamp til uken mot Sheriff Tiraspol, og det er mulig Ancelotti vil spare noen nøkkelspillere til denne kampen. Samtidig kan det være han mener denne kampen blir tøffere en kampen mot moldoverne på onsdag, og dermed kjører toppet lag mot «Den gule ubåten».

Mulig startellever: Courtois – Miguel, Alaba, Militão, Nacho – Casemiro, Modrić, Asensio – Hazard, Benzema, Vini Jr.

Har du troen på nok en målfest og seier på Bernabéu?

1 comment

  1. Jeg tenker å se kampen i Oslo da jeg er her på visitt. Noen som vet om en bar/pub som viser kampen?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.