Nyheter

Før kampen: Valladolid (B)

Et skadepreget Los Blancos-mannskap har tatt turen til Valladolid for å kjempe om tre nye poeng i runde 24 av La Liga.

 

Valladolid – Real Madrid

José Zorilla

La Liga, runde 24

Lørdag 20. februar, kl 21:00

Strive TV

Etter en trøblete periode smakte det meget godt med seire Huesca, Getafe og Valencia, men skadeproblemene blir stadig verre. Valladolid på sin side er i svak form og har kun vunnet én av sine ti siste kamper i LaLiga, noe som betyr at de befinner seg på 18. plass under streken.

Lagene har allerede møttes en gang denne sesongen helt tilbake i oktober og det ble en knepen 1-0 seier da Vinicius ble matchvinner. Forrige sesongs møter med Valladolid startet frustrerende, allerede i andre serierunde møttes lagene og Valladolid kunne feire 1-1 på Santiago Bernabéu etter en sen utligning. I et utfordrende oppgjør tok det 82 minutter før Benzema sendte Los Blancos opp i 1-0, assistert av sin landsmann Raphaël Varane. To minutter før slutt utlignet dessverre Sergi Guardiola for gjestene og reddet ett poeng for laget sitt etter godt forarbeid av tidligere Castilla-spiller Óscar Plano. Det motsatte oppgjøret skulle heller ikke by på festfotball, men Nacho sin heading i det 78. minuttet var nok til å sikre tre poeng.

Motstanderen

Real Valladolid har havnet på 16. plass og 12. plass etter opprykket i 2018. Laget ble tippet under streken av mange før forrige sesong, men tok en solid 12. plass og hadde godt terreng ned til nedrykksstreken. Klubben har klart å beholde stammen i laget, men har merket savnet etter midtstopper Mohammed Salisu som ble solgt til Southampton for 12 millioner euro. Ronaldos klubb har fått mange nye spillere inn porten på Estadio José Zorrilla, det mest kjente navnet er den rutinerte chileneren Fabián Orellana som kommer gratis fra Eibar. Han har rikelig med LaLiga-erfaring fra klubber som Valencia, Celta Vigo, Eibar og Granada. De mest spennende signeringene er Javi Sánchez for tre millioner euro fra Castilla og Shon Weissman fra Wolfsberger for fire millioner euro.

Til oppgjøret mot Real Madrid mangler Valladolid spillere som Kiko Olivas, Raú Carnero, Pablo Hervias og Marcos André.

Mulig startellever for Valladolid: Jordi Masip, Pérez, Bruno, Lestán, Olaza, Orellana, Mesa, K. Pérez, Jota, Weissman og Sergi Guardiola.

(Saken fortsetter under bildet)

HODESTYRKE: Hugo Duro feirer scoring for Castilla og det betyr at fire av hans fem mål denne sesongen har kommet med hodet. Får angriperen sjansen mot Valladolid lørdag kveld?

Troppen

Zinedine Zidane har med seg 19-spillere til borteoppgjøret, men sliter fortsatt med en meget skadepreget tropp. Det er hele ni førstelagsspillere på skadelisten, noe som betyr at Sergio Ramos, Carvajal, Militāo, Odriozola, Marcelo, Valverde, Rodrygo, Hazard og Benzema er utilgjengelige til kampen mot Valladolid.

Mulig startellever: Courtois, Lucas Vazquez, Varane, Nacho, Mendy, Casemiro, Modric, Kroos, Asensio, Mariano og Vinicius.

Målvakter: Courtois, Lunin and Altube.
Forsvarsspillere R. Varane, Nacho, F. Mendy, Chust and Miguel.
Midtbanespillere: Kroos, Modrić, Casemiro, Isco, Arribas and Blanco.
Angripere: Asensio, Lucas V., Vini Jr., Mariano and Hugo Duro.

Har du troen på seier?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.