Real Madrid
vs
Sevilla
La Liga runde 35
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
09/05/2021
00:00
Strive Sport
Nyheter

Før kampen: Osasuna (H)

Real Madrid er på desperat jakt etter poeng i toppen av La Liga, og ønsker nok å revansjere skuffelsen mot Osasuna tidligere denne sesongen i samme sleng.

 

Real Madrid – Osasuna
Estadio Alfredo di Stéfano
Lørdag 01. mai, kl 21:00
La Liga, runde 34
Strive Sport

Real Madrid kommer inn til oppgjøret med 18 kamper uten nederlag, men alt har ikke gått på skinner. Det er blitt flere skuffende resultater i LaLiga, og nærmest blitt en vanlig at Los Blancos slår de beste, for å så gi bort poeng mot antatt svakere motstand. For noen runder siden fikk vi se en god seier mot Barcelona, etterfulgt av en skuffende kamp mot Getafe.

Så det blir meget spennende å se om Real Madrid gjør jobben på eget gress. Det er uten tvil forventet, men ingen selvfølge. Tidligere denne sesongen spilte Real Madrid 0-0 på skuffende vis borte mot Osasuna i Pamplona.

Gjestene har klatret til en solid 11. plass denne sesongen, etter å ha vært helt nede på 19. plass. De tapte borte mot Celta Vigo forrige runde, men før det gikk de seks kamper uten nederlag i La Liga.

Forrige sesong hadde Zidane sitt mannskap full kontroll på Osasuna, det første oppgjøret endte med 2-0 seier på eget gress og borteoppgjøret endte med en strålende 1-4 seier til de hvite.
Real Madrid har ikke tapt mot Osasuna siden 2010/11 sesongen og har dermed spilt ti kamper i La Liga uten tap mot laget fra Pamplona.

Det skjedde ikke mye spennende for Osasuna forrige overgangsmarkedet, men det er verdt å bemerke seg at tidligere Castilla-spiller Lucas Torro har blitt hentet tilbake til Spania fra Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt. Hovedtrener Jagoba Arrasate har en skadefri tropp før lørdagens møte mot Real Madrid, og har kun Iñigo Pérez og reservekeeper Rubén Martínez på skadelisten.

Henvises Militao til benken?
Militao har fått sitt store gjennombrudd, og kan se tilbake på den siste måneden med stolthet. Han har vært bunnsolid defensivt, og reddet laget flere ganger. Det blir nå spennende å se hvor mye spilletid brasilianeren får med Varane tilbake, og kaptein Sergio Ramos på vei tilbake. Han fortjener utvilsomt ikke å gå tilbake til benketilværselen han har slitt med, men Zidane har en
vanskelig forsvarskabal som må løses.

Troppen

Carvajal er dessvere på skadelisten igjen. Tidligere denne uken slapp Real Madrid pressemeldingen der de bekreftet at spanjolen har pådratt seg nok en muskelskade.

«Etter prøver utført i dag på vår spiller, Dani Carvajal, av Real Madrids medisinske apparat, så har han blitt diagnostisert med en hamstringskade i hans høyre fot. Han vil kontinuerlig bli evaluert.»

Dette er en skade som i utgangspunktet ville tatt rundt en måned å lege, men med Dani Carvajals skadehistorikk tatt til betraktning så betyr dette med all sannsynlighet at han er ferdigspilt for sesongen. En potensiell Champions League-finale spilles 30. mai, og lite tyder på at han kommer til å rekke dette.

Fede Valverde, Lucas Vázquez og Ferland Mendy går også glipp av kveldens kamp.

Mulig startellever: Courtois, Odriozola, E. Militão, R. Varane, Nacho, Casemiro, Modric, Blanco, Asensio, Vinicius og Benzema.

Målvakter: Courtois, Lunin and Altube.
Forsvarsspillere: E. Militão, R. Varane, Nacho, Marcelo, Odriozola og Miguel.
Midtbanespillere: Kroos, Modrić, Casemiro, Isco, Arribas og Blanco.
Angripere: Hazard, Benzema, Asensio, Vini Jr., Mariano og Rodrygo.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.