Nyheter

Før kampen: Osasuna (B)

Los Blancos har ikke råd til å avgi flere poeng i La Liga med en nærmest feilfri byrival foran seg på tabellen, men lørdag kveld er det gode muligheter for seier når nedrykkstruede Osasuna står på motsatt banehalvdel.

 

Osasuna – Real Madrid

El Sadar

La Liga, runde 18

Lørdag 9. januar, kl 21:00

Strive TV

 

Lørdag kveld venter et nytt borteoppgjør for Zidane og sitt mannskap når Osasuna som ligger på 19. plass er klare til dyst. Forrige bortekamp mot Elche ble en stor skuffelse og klusset til en rekke med gode kamper, men syv seire og én uavgjort på de åtte siste oppgjørene er mer enn godkjent. Osasuna på sin side er inne i en rekke med forferdelige kamper og har ikke vunnet i La Liga på de ti siste kampene, noe som betyr at laget har falt under nedrykksstreken.

Forrige sesong hadde Zidane sitt mannskap full kontroll på Osasuna, det første oppgjøret endte med 2-0 seier på eget gress og borteoppgjøret endte med en strålende 1-4 seier til de hvite. Real Madrid har ikke tapt mot Osasuna siden 2010/11 sesongen og har dermed spilt ti kamper i La Liga uten tap mot laget fra Pamplona.

Det skjedde ikke mye spennende for Osasuna forrige overgangsmarkedet, men det er verdt å bemerke seg at tidligere Castilla-spiller Lucas Torro har blitt hentet tilbake til Spania fra Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt. Hovedtrener Jagoba Arrasate har en skadefri tropp før lørdagens møte mot Real Madrid, og har kun angriper Chimy Ávila på skadelisten.

Mulig startellever for Osasuna: Sergio Herrera, Nacho Vidal, David Garcia, Aridane Hernández, J. Cruz, Roberto Torres, Oier, Moncayola, R. Garcia Luis, Calleri og Budimir.

SUPERDUO: Lucas Vazquez er muligens inne i sin beste periode som Real Madrid-spiller, spanjolen leverte både mål og målgivende sist mot Celta Vigo. Vazquez scoret også sist han besøkte Pamplona og var med å slå morgendagens vert 4-1 forrige sesong.

Troppen

Zinedine Zidane har tatt ut 22 spillere til borteoppgjøret mot Osasuna, men noen spillere er dessverre utilgjengelig til oppgjøret. Carvajal er suspendert etter det gule kortet han pådro seg på eget gress mot Celta Vigo forrige helg, og Rodrygo er som kjent ute med langtidsskade. Luka Jovic er sistemann som ikke tok turen til Pamplona med resten av lagkameratene sine. Serberen pådro seg en muskelskade like før avreise og dermed satt ut av spill, men det er tvilsomt at Jovic hadde fått noe særlig spilletid mot Osasuna.

Målvakter: Courtois, Lunin and Altube.
Forsvarsspillere: E. Militão, Sergio Ramos, R. Varane, Nacho, Marcelo, Odriozola and F. Mendy.
Midtbanespillere: Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde, Ødegaard and Isco.
Angripere: Hazard, Benzema, Asensio, Lucas V., Vini Jr. and Mariano.

Mulig startellever: Courtois, Lucas V, Varane, Ramos, Mendy, Casemiro, Modric, Kroos, Asensio, Benzema og Hazard.

Tror du det blir seier mot Osasuna?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.