Nyheter

Før kampen: Milan (N)

I morgen skal Real Madrid spille sin fjerde treningskamp for sommeren, og denne gangen er det Milan som står på motsatt banehalvdel.

Real Madrid – AC Milan
Wörthersee Stadion, Klagenfurt
Vennskapskamp
8. august, kl. 18:30
VG+

Sesongstart i LaLiga nærmer seg med stormskritt, og Real Madrid har vært travelt opptatt med forberedelsene. Allerede har Ancelotti og hans mannskap spilt tre treningskamper, hvorav to var bak lukkede dører. Vi fikk se Real Madrid i aksjon for første gang mot Rangers for to uker siden, men da gikk laget på et skuffende 2-1-tap mot de skotske mesterne. I morgen kveld står det italienske storlaget AC Milan på motsatt halvdel. Kampen spilles i Østerrike under slagordet #AthletesVersus Cup, som utrykker sin motstand mot diskriminering og rasisme i fotballen.

De siste ukene har Ancelotti gradvis fått tilbake spillere som har vært på ferie. Det vil si at hele troppen har vært i trening den siste tiden, og de er travelt i gang med å bli klare til sesongstarten. Det er allikevel en del av spillerne som neppe vil være klare til kamp allerede i morgen. Spillere som Casemiro, Militão, Vinícius Jr. og Benzema har nylig kommet tilbake fra ferie, og det er lite som tyder på at de vil spille morgendagens kamp. I tillegg er både Kroos, Mendy og Carvajal ute med skade, mens AS melder at Valverde også må stå over oppgjøret.

Artikkelen fortsetter under bildet

FRA START: Martin Ødegaard blir etter alle solemerker å finne i Real Madrids startoppstilling i morgendagens treningskamp mot Milan.

I tillegg er det knyttet usikkerhet til hvor mye spilletid det vil bli på spillere som Modric, Alaba, Courtois, Bale og Hazard. Alle har trent med laget i en god stund nå, så det er ikke umulig at det vil bli minutter på dem i løpet av kampen. I tillegg virker det som at Martin Ødegaard kommer til å starte kampen nok en gang. Mye vil vi få svar på når Real Madrid annonserer kamptroppen.

Det er svært vanskelig å forutse morgendagens lagoppstilling, men den vil nok trolig ligne litt på dette:

Rodrygo, Jovic, Vázquez
Isco, Blanco, Ødegaard
Marcelo, Alaba, Nacho, Odriozola
Lunin

Morgendagens motstander er altså det italienske storlaget AC Milan. Milano-klubben forbereder seg til ny sesong, hvor de er endelig er tilbake i Champions League. Etter snart et tiår med skuffende resultater var forrige sesong en stor suksess for Milan. Stefano Pioli og hans mannskap sikret seg andreplass i Serie A og dermed Champions League-plass. Lagets toppscorer forrige sesong med 15 mål var evigunge Zlatan Ibrahimovic, mens midtbanespilleren Franck Kessié ikke var langt bak med sine 13. Real Madrid-spilleren Brahim Díaz er også på lån hos den italienske storklubben, og det blir spennende å se han i aksjon mot Los Blancos.

Milan har allerede hatt en svært innholdsrik pre-season. Etter overbevisende seire mot lag fra lavere divisjoner i Italia, møtte de sterkere motstand i Nice og Valencia. Begge de sistnevnte kampene endte uavgjort, men Valencia tok seieren på straffesparkkonkurranse. I tillegg til morgendagens kamp mot Real Madrid skal Milan også spille en siste treningskamp mot Panathinaikos før seriestarten 23. august.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.