Cádiz
vs
Real Madrid
La Liga runde 32
Ramón de Carranza, Cádiz
21/04/2021
22:00
Strive Sport
Nyheter

Før kampen: Liverpool (H)

Tirsdag er det endelig klart for den første kvartfinalen i Champions League mot Liverpool, men Los Blancos bør skaffe seg et godt utgangspunkt på eget gress for å avansere til semifinalen.

 

Real Madrid – Liverpool

Estadio Alfredo Di Stéfano

Tirsdag 06. april, kl 21:00

Champions League, første kvartfinale

Viasport 1/Viaplay

Liverpool har slitt stort denne sesongen i Premier League og ligger helt nede på en skuffende 7. plass, men oppturen mot Arsenal gir nok Liverpool-supporterne troen. Klopp sitt mannskap kommer med tre strake seire i bagasjen før møtet på Alfredo Di Stéfano.

Los Blancos står med fem strake seire og har tettet luken til Atlético på tabelltopp. Byrivalen leder kun med tre poeng, og det bør gi Real Madrid-mannskapet all motivasjonen som trengs for å forsvare ligatittelen. Zidanes menn står faktisk med elleve kamper uten nederlag, men det har blitt noen skuffende uavgjort-resultater i La Liga.

Morgendagens motstander har vunnet Champions League ved seks anledninger, sist i 2018/19 sesongen. Real Madrid er som kjent den mestvinnende klubben i turneringens historie, sist turneringen ble vunnet var det nettopp Liverpool som ble beseiret i finalen. Real Madrid står med tre strake seire mot Liverpool i Champions League, med en imponerende målforskjell på 7-1. Finalen i 2018 endte med 3-1 triumf for Los Blancos.

Liverpool må klare seg uten van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip i morgendagens møte, derfor blir det nok Ozan Kabak og Nathaniel Phillips som danner duoen i midtforsvaret. Hvis ikke er det mulig at tidligere Castilla-spiller, Fabinho får tillit i midtforsvaret.

Mulig startellever: Alisson, Alexander-Arnold, N.Phillips, Kabak, Robertson, Fabinho, Thiago, Wijnaldum, Salah, Firmino og Mane.

Troppen

Zinedine Zidane tatt ut en kamptropp bestående av 21 spillere til oppgjøret mot Liverpool. Det er positivt å se Federico Valverde tilbake i troppen, midtbanespilleren har vært en ute en stund grunnet en muskelskade og nå klar for en avgjørende uke.

Zidane må uheldigvis fortsatt klare seg uten nøkkelspillere som Sergio Ramos, Carvajal og Eden Hazard. Belgieren er som kjent tilbake på treningsfeltet, men er ikke blitt tatt ut til tirsdagens dyst.

Keepere: Courtois, Lunin og Altube.
Forsvarsspillere: Odriozola, Varane, Nacho, Militão, Mendy og Marcelo.
Midtbanespillere: Modric, Kroos, Casemiro, Valverde, Isco og Sergio Arribas.
Angrepsspillere: Benzema, Vinicius Jr, Asensio, Lucas, Rodrygo og Mariano.

Mulig startellever: Courtois, Lucas V, Varane, Nacho, Mendy, Casemiro, Modric, Kroos, Rodrygo, Benzema og Vinicius.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.