Nyheter

Før kampen: Levante (H)

Real Madrid tar imot Levante lørdag ettermiddag til dyst i jakten på Atlético og tre nye poeng i La Liga.

 

Real Madrid – Levante

Alfredo Di Stèfano

La Liga, runde 21

30.01.21, kl 16:15

Strive Sport

Los Blancos har allerede møtt Levante som befinner seg på 12. plass på tabellen én gang denne sesongen og det endte som kjent med 2-0 seier til de hvite på fremmed gress. Mål fra Benzema og Vinicius sørget for at mannskapet kunne reise fornøyde tilbake til Madrid. Forrige sesong ble det et skuffende 1-0 tap på fremmed gress etter en strålende scoring fra José Luis Morales, men på eget gress ble det tre poeng. Real Madrid ledet hele 3-0 til pause og det så ut til å bli en meget komfortabel seier. En skuffende andreomgang gjorde at sluttresultatet ble 3-2 og at kampen ble av det dramatiske slaget, men Casemiro og Benzemas mål i førsteomgangen holdt til seier. På sine fire siste møter med klubben fra Valencia har Benzema scoret fire mål, det er derfor gode sjanser for at franskmannen havner på målprotokollen lørdag ettermiddag.

Real Madrid kommer inn til oppgjøret etter en trøblete periode, men seieren sist mot Alavés var av det nødvendige slaget. Levante derimot kommer inn til møtet med en godkjent rekke kamper og har kun tapt én kamp på sine siste syv, men Paco López sine menn spiller altfor ofte uavgjort og har ikke klatret noe særlig på tabellen.

Levante havnet på en godkjent 12. plass forrige sesong, men en skuffende avslutning gjorde at laget falt noen plasser. Det har forsvunnet en del spillere ut portene, men laget ser ikke spesielt svekket ut. Det har heller ikke kommet inn noen store navn, men klubben har hentet to unggutter fra Real Madrid Castilla. Det er høyrekanten Jorge de Frutos og angriperen Dani Gómez, begge er signert for 2.5 millioner euro. Manager Paco López har nærmest hele laget sitt tilgjengelig til dyst mot Real Madrid, men både Cheick Doukouré, José Campãna og Vukecevic og er usikre til møtet. Hvis det skal bli poeng mot den regjerende mesteren må nøkkelspillerne Morales, Aitor, Coke og Enis Bardhi levere en bunnsolid kamp.

(Saken fortsetter under bildet)

TALENTET: Vinicius scoret sist Los Blancos møtte Levante, men får han muligheten igjen på lørdag?

Troppen:

Los Blancos må klare seg uten Rodrygo, Valverde, Lucas V og Ramos grunnet skader, men midtstopper Nacho er ute grunnet covid-19. De hvite har fortsatt en slagkraftig tropp som bør plukke tre poeng mot gjestene fra Valencia.

Mulig startellever: Courtois, Odriozola, Varane, Militão, Mendy, Casemiro, Modric, Kroos, Asensio, Benzema og Hazard.

Målvakter: Courtois, Lunin and Altube.
Forsvarsspillere: E. Militão, R. Varane, Marcelo, Odriozola, F. Mendy and Chust.
Midtbanespillere: Kroos, Modrić, Casemiro, Isco, Arribas  Blanco.
Angripere: Hazard, Benzema, Asensio, Vini Jr. and Mariano.

Har du troen på seier?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.