Søndag kveld er det klart for Los Blancos andre kamp for sesongen. Da skal Ancelottis mannskap jakte tre nye poeng mot Levante.

Estadi Ciutat de València
La Liga, runde to
Søndag 21.08.21, kl 22:00
TV2 Play

Real Madrid fikk en god start på sesongen forrige helg med 4-1 seier borte mot Alavés. Nettkjenninger fra Karim Benzema, Nacho Fernández og Vinícius Júnior sørget for et positivt Ancelotti-comeback. Levante startet sesongen med poengdeling borte mot Cádiz. José Morales scoring i første omgangen så ut til å bli kampens eneste, men syv minutter på overtid reduserte Espino til 1-1 og Levante-festen var ødelagt.

Forrige sesong mot Levante ga både glede og skuffelse. Real Madrid vant borteoppgjøret 2-0 takket være scoringer fra Benzema og Vinícius, men på eget gress ble det tap. Asensio sendte hvit-trøyene opp i ledelsen, men Morales og Marti snudde kampen til 2-1 seier for Levante.

Overgangsvinduet til Levante har ikke vært av det spennende slaget. Inn portene har Enric Franquesa fra Villarreal og Roberto Soldado fra Granada kommet. Sistnevnte med fortid i Real Madrid har fortsatt målteft selv om han har rukket å fylle hele 36 år.

Levantes hovedtrener Paco Lopes har en skadefri tropp til oppgjøret, men må klare seg uten angriper Dani Gómez.

(Saken fortsetter under bildet)

TILBAKE: Det var overraskende å se Jesús Vallejo tilbake i kamptroppen.

Troppen

Luka Modric, Toni Kroos, Dani Ceballos og Marcelo  tar ikke turen til Valencia. Carvajal vender tilbake i troppen. Det blir fint å se spanjolen tilbake på høyresiden ettersom han kun står med fem opptredener i 2021. Den største overraskelsen er at Jesús Vallejo er tilbake. Midtstopperen siste kamp for Los Blancos kom i 2018, men nå er han tilbake etter skuffende låneopphold i Granada og Wolves.

Mulig startellever: Courtois, Lucas, Militão, Alaba, Isco, Casemiro, Valverde, Bale, Benzema og Hazard.

Keepere: Courtois, Lunin og Fuidias.
Forsvarsspillere: Carvajal, Lucas, Odriozola, Alaba, Militão, Nacho, Vallejo og Gutiérrez.
Midtbanespillere: Casemiro, Valverde, Isco og Blanco.
Angrepsspillere: Benzema, Hazard, Bale, Vinicius Jr, Asensio, Rodrygo og Jovic.