Nyheter

Før kampen: Huesca (B)

Los Blancos er nødt til å slå tilbake mot Huesca og finne formen etter en svært trøblete periode, men lørdagens verter kommer til å gi alt for å kjempe seg vekk fra sisteplassen i La Liga.

Huesca – Real Madrid

Estadio El Alcoraz

La Liga, runde 22

06.02.21, kl 16:15

Strive Sport

Etter en relativt god periode med ni kamper uten tap har den siste tiden vært tøff for Real Madrid og det har kun blitt én fattig seier på de siste fem, men Zidane sitt mannskap har en ypperlig mulighet å slå tilbake når nedrykkstruede Huesca venter til dyst.

Real Madrid har allerede møtt Huesca tidligere denne sesongen og oppgjøret i oktober ble av det komfortable slaget med 4-1 seier på Alfredo Di Stéfano. Hazard startet showet med fantastisk langskudd med venstrebeinet før Benzema doblet ledelsen like før pause. I andre omgang sørget scoringer fra Valverde, Ferreiro og Benzema for at Real Madrid kunne juble for 4-1 seier. Lørdagens verter spilte i segunda forrige sesong, men sist gang de var oppe i det gjeveste selskap stakk Los Blancos av med to knappe seiere. På Estadio El Alcoraz sørget Gareth Bale for en knepen 0-1 seier, men på Santiago Bernabé ble det både dramatisk og målrikt. Cucho Hernández sendte Huesca i ledelsen tidlig før Isco og Ceballos sørget for at kampen var snudd til 2-1. Gjestene var derimot ikke ferdig og midtstopper Etxeita stanget inn 2-2 forbi en utspilt Courtois, men Karim Benzema dukket opp minutter før fulltid og sendte gjestene tomhendte hjemover.

Denne sesongen har vært blytung for Huesca og laget ligger helt nederst på tabellen, men det er fortsatt håp for Pacheta sine menn. Før oppgjøret mot Los Blancos har Huesca kun fire poeng opp til Valladolid på trygg plass med en kamp mindre spilt, men laget står kun med to seire på 21 runder og det er ikke uten grunn at de ligger helt nederst. Før den sterke borteseieren sist mot Valladolid hadde Huesca kun én seier på sine 20 første kamper i La Liga. Rafa Mir ble den store helten og scoret hattrick på 20 minutter, dermed var Huesca første borteseier for sesongen i boks.

Pacheta må klare seg uten Sandro, Insua, Mosquera og Luisinho som er ute med skader.

Mulig startoppstilling for Huesca: Fernández, Pulido, Siovas, Silva, Maffeo, Galan, Rico, Seoane, Doumbia, R. Mir og Okazaki.

(Saken fortsetter under bildet)

MÅL: Benzema scoret ved to anledninger når lagene møttes i oktober. Tror du han scoret mot Huesca igjen?