Nyheter

Før kampen: Eibar (B)

Real Madrid ligger plassert på tredjeplass i La Liga før mannskapet tar turen til Eibar som ligger på 13. plass søndag kveld, men det gjenstår å se om Zidane sine utvalgte kan ta sin femte strake seier.

Eibar – Real Madrid

Ipurua Futbol Zelaia

Søndag 20. desember, kl 21:00

Strive TV

Los Blancos kommer fra en relativt god rekke med fire strake seire mot motstandere som Sevilla, Gladbach, Atlético og Athletic. Eibar på sin side tok ett sterkt bortepoeng mot Real Sociedad forrige helg, før det ble det seier borte mot Real Betis og 0-0 på eget gress mot Valencia.

Forrige sesong hadde Los Blancos full kontroll på baskerne. Det første oppgjøret endte med 0-4 seier på bortebane, Sergio Ramos, Fede Valverde og Karim Benzema sørget for målene på Ipurua. På eget gress ble det nok en komfortabel seier for Zidane sine menn, scoringer fra Kroos, Ramos og Marcelo sørget for 3-0 til pause. Eibar reduserte ved én anledning i andre omgang, men det var ikke nok til å skape stemning og kampen endte med 3-1 seier til Real Madrid på Alfredo Di Stéfano. Real Madrid har hatt god kontroll på Eibar historisk sett, men man skal ikke lenger tilbake enn til 18/19 sesongen da Real Madrid ble ydmykhet 3-0 på bortebane mot baskerne.

Hovedtrener José Luis Mendilibar sitt overgangsmarked var ikke av det spennende slaget og laget har beholdt stammen sin. Noen spillere ble sluppet på free transfer, og ett par spillere har blitt lånt inn. Eibar sine mest kjente spillere er: Marko Dmitrovic, Takashi Inui, Pedro Bigas, Bryan Gil og tidligere Real Madrid-spiller Pedro Leon. Mendilibar har en relativt skadefri tropp, og det er kun venstreback José Ángel som er utilgjengelig til møte med Real Madrid.

(Saken fortsetter under bildet)

MED HODET: Karim Benzema satte ballen i mål med hodet etter et innlegg fra Lucas.

Zinedine Zidane har tatt ut en tropp på 22 spillere til søndagens borteoppgjør mot Eibar. Luka Jović, Martin Ødegaard og Mariano er endelig tilbake i troppen til Real Madrid etter skadeproblemer, men Zidane må fortsatt klare seg uten Eden Hazard til møtet mot Eibar. Belgieren har trent for fullt de siste dagene og det tar nok ikke lang tid før Hazard er å finne Real Madrid-troppen igjen. Norske Ødegaard er tilbake i troppen etter å ha gått glipp av kampene mot Gladbach, Sevilla og Atlético Madrid.

Troppen:
Målvakter: Courtois, Lunin and Altube.
Forsvarsspillere: Carvajal, E. Militão, Sergio Ramos, R. Varane, Nacho, Marcelo, Odriozola and F. Mendy.
Midtbanespillere: Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde and Ødegaard.
Angrepsspillere Benzema, Asensio, Lucas V., Jović, Mariano and Rodrygo.

Mulig startoppstilling: Courtois, Carvajal, Varane, Ramos, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Lucas V, Benzema og Vinicius.