Nyheter

Før kampen: Celta Vigo (H)

Etter seks strake seire ble det et svært skuffende poengtap borte mot Elche, men Los Blancos kan slå tilbake lørdag kveld når Celta Vigo gjester Alfredo Di Stéfano.

 

Real Madrid – Celta Vigo

Alfredo Di Stéfano

La Liga, runde 17

Lørdag 2. januar, kl 21:00

Strive TV

Real Madrid får muligheten til å revansjere skuffelsen mot Elche når Celta Vigo kommer på besøk, men motstanderen er i god form og har klatret opp på åttendeplass på tabellen etter en trøblete start. Celta står med seks strake kamper uten tap i LaLiga og fem av disse har resultert i seier.

Forrige sesong endte det 2-2 på eget gress mot Celta, men på bortebane ble det en solid 1-3 seier. Det har ikke skjedd mye spennende på overgangsfronten i Vigo, men det er verdt å merke seg at Miguel Baeza ble kjøpt inn fra Castilla. Celta Vigo har et rutinert lag og Iago Aspas er naturligvis deres største stjerne, men laget har også solide spillere som Hugo Mallo, Nolito, Denis Suarez og Santi Mina. Til oppgjøret mot Real Madrid har hovedtrener Eduardo Coudet en skadefritropp, men må klare seg uten målvakt Sergio Álvarez som er langtidsskadet.

(Saken fortsetter under bildet)

KLEMTE TIL: Marcelo forsøkte seg med en halv-volley tidlig i oppgjøret som dundret i metallet.

Troppen

Zidane har hele troppen sin tilgjengelig bortsett fra Rodrygo og franskmannen har tatt ut 23-spillere til oppgjøret mot Celta.

Målvakter: Courtois, Lunin and Altube.
Forsvarsspillere: Carvajal, E. Militão, R. Varane, Nacho, Marcelo, Odriozola and F. Mendy.
Midtbanespillere: Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde, Ødegaard and Isco.
Angripere: Hazard, Benzema, Asensio, Lucas V., Jović, Vini Jr. and Mariano.

Har du troen på seier?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.