Nyheter

Før kampen: Celta Vigo (H)

Det er endelig klart for fotball på Santiago Bernabéu når Celta står på motsatt banehalvdel.

Real Madrid – Celta
Santiago Bernabéu
La Liga, runde 4
Søndag 12. september, kl 21:00
TV 2 Play

Sesongstarten har vært av det brukbare slaget for Ancelottis menn. Los Blancos har som Barcelona og Atlético gitt bort poeng tidlig, men det bør ikke skje søndag kveld mot Celta. De ligger helt nede på 18. plass etter to nederlag og én uavgjort, men det er fortsatt tidlig og de bør klatre oppover etterhvert. Celta har ikke hatt noen enkel start på sesongen, og har møtt Atlético,  Athletic og nå venter Real Madrid.

Forrige sesong endte det med fullpott mot Celta, først en 2-0 seier på Alfredo di Stéfano takket være scoringer fra Asensio og Lucas Vazquez. Etterfulgt av en 3-1 seier på bortebane med Benzema (2) og Asensio på scoringslisten. Vi skal likevel ikke lenger tilbake enn til 19/20 sesongen da Celta klarte 2-2 på selveste Santiago Bernabéu.

I sommer har Celta beholdt sine viktigste spillere i Santi Mina, Hugo Mallo, Braiz Méndez og ringreven Iago Aspas. Javi Galán (Huesca), Jeison Murillo (Sampdoria) og Franco Cervi (Benfica) har kommet inn portene. Hovedtrener Eduardo Coudet har en relativt skadefri tropp til kveldens møte, men må klare seg uten unggutten Jose Fontán

Troppen

Mulig startellever: Courtois, Carvajal, Militão, Nacho, Mendy, Casemiro, Modric, Valverde, Hazard, Benzema og Vinicius Jr.

Det blir interessant å se hvilket lag Ancelotti velger i kveld med Champions League-kamp mot Inter like rundt hjørnet. Veldig spennende å se Camavinga i Real Madrid-troppen, men det er flere spillere som er tilbake. Venstrebackene Marcelo og Mendy er tilbake sammen med Nacho og Luka Modric. Gareth Bale, Luka Jovic og David Alaba går glipp av oppgjøret.

Keepere: Courtois, Lunin og López.
Forsvarsspillere: Carvajal, Lucas, Militão, Nacho, Vallejo, Mendy, Marcelo og Gutiérrez.
Midtbanespillere: Modric, Casemiro, Valverde, Camavinga, Isco og Blanco.
Angrepsspillere: Benzema, Hazard, Vinicius Jr, Asensio, Rodrygo og Mariano.

TEKNIKK: Eduardo Camavinga trakk selv frem teknikk som en av hans store styrker da han ble presentert som Real Madrid-spiller. Nå kan han debutere mot Celta.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.