Nyheter

Før kampen: Atalanta (B)

Onsdag kveld er det endelig klart for første oppgjør av åttendelsfinalene mot et spennende Atalanta-mannskap, men et skadepreget Los Blancos må levere en god forestilling for å sikre seg et godt utgangspunkt.

Atalanta – Real Madrid

Estadi di Bergamo

Champions League, første oppgjør i åttendelsfinalen

Onsdag 24. februar, kl 21:00

TV2 Sport 1/Viaplay

Oppgjøret i Italia blir det første mellom Real Madrid og Atalanta som aldri har møtt hverandre før. Los Blancos startet det nye året på trøblete vis, men et skadeplaget mannskap har slått tilbake og står nå med fire strake seiere i La Liga. Atalanta på sin side havnet på en knallsterk tredjeplass i Serie A forrige sesong og ligger denne sesongen på en solid femteplass, men de gode prestasjonene har variert mer denne sesongen. Gian Piero Gasperini sitt mannskap kommer fra en bunnsolid 4-2 seier mot Napoli og Real Madrid kommer fra en sliteseier mot Valladolid i La Liga, men det blir uansett spennende å se hvordan de hvite spiller mot Atalanta som kom seg helt til kvartfinalen i fjorårets Champions League.

Atalanta er mest kjent for sitt offensive spill og banket inn 98 scoringer forrige sesong i Serie A, noe som var klart mest i Italia. Denne sesongen har de scoret nest flest scoringer med 53 mål på 23 kamper, men det er kun Inter på tabelltopp som har flere. De har farlige angripere i Zapata, Illic og Muriel, men mistet argentinske Gomez til Sevilla i januar. Tidligere Sevilla-spiller Luis Muriel har storspilt denne sesongen og står med imponerende 19 målpoeng på 21 kamper i Serie A. På midtbanen finner man nøkkelspillere som De Roon, Freuler og Gosens. Helt bakerst har målvakt Gollini og Romero vært meget viktige denne sesongen. Gasperini har ulikt Zidane en relativt skadefri tropp, men må klare seg uten den hardtarbeidende vingbacken Hans Hateboer.

Mulig startellever for Atalanta: Gollini, Tolói, Romero, Djimsiti, Mæhle, De Roon, Freuler, Gosens, Illic, Zapata og Muriel.

(Saken fortsetter under bildet)

STORFORM: Klarer Los Blancos å stoppe storspillet til Luis Muriel? Her fra sine dager i Sevilla i duell mot Vallejo.

Troppen

Skadeproblemene til Los Blancos betyr at Castilla-spillere som Miguel, Chust, Arribas, Blanco og Hugo Duro er tatt ut til troppen. Spillerne som er utilgjengelig til møtet er Dani Carvajal, Éder Militão, Sergio Ramos, Eden Hazard, Karim Benzema, Marcelo, Fede Valverde, Álvaro Odriozola og Rodrygo Goes. Det blir spennende å se hvilket lag Zidane velger mot et sprudlende Atalanta-mannskap som knuste Napoli 4-2 i Serie A forrige helg og som dermed har gode muligheter mot et svekket Los Blancos-lag.

Målvakter: Courtois, Altube og Lunin

Forsvarsspillere: Varane, Nacho, Mendy, Chust og Miguel

Midtbanespillere: Kroos, Modric, Casemiro, Isco, Arribas og Blanco

Angripere: Asensio, Lucas Vazquez, Mariano, Vinicius og Hugo Duro.

Mulig startoppstilling: Courtois, Lucas V, Varane, Nacho, Mendy, Casemiro, Modric, Kroos, Asensio, Mariano og Vinicius.

Har du troen på seier onsdag kveld?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.