Nyheter

Før kampen: Alavés(B)

Formsvake Los Blancos tar turen til Mendizorroza for å møte nedrykkskandidat Alavés og Zidane sitt mannskap bør slå tilbake med seier lørdags kveld, men de hvite har allerede gått på en smell mot Babazorros denne sesongen.

 

Alavés – Real Madrid
Mendizorroza
La Liga, runde 20
Lørdag 23.januar, kl. 21:00
Strive Sport/TV2 Sport 1

Det er endelig klart for La Liga-fotball igjen etter to svært skuffende kamper mot Athletic Club(Super Cup) og Alcoyano(Copa del Rey), men Los Blancos forrige kamp i serien mot Osasuna var også en stor skuffelse. Heldigvis for Real Madrid er ikke Alavés heller i godt slag, de har kunnet vunnet en av sine åtte siste kamper i La Liga og ligger kun ett poeng over nedrykksstreken på 17. plass.

Real Madrid har som kjent allerede møt Alavés denne sesongen i La Liga på Estadio Di Stéfano og gikk på et skuffende 1-2 tap. I det oppgjøret skulle det kun ta fire minutter før dommeren pekte på krittmerket og Lucas Pérez omsatte straffesparket i mål. Courtois holdt Los Blancos inne i kampen med en rekke strålende redninger, men de hvite ble straffet tidlig i andre omgangen etter en stor brøler av den belgiske målvakten. Courtois sendte ballen rett i beina til tidligere Real Madrid-spiller Joselu som enkelt kunne sette inn 0-2 til gjestene. Deretter skulle Los Blancos dominere kampen og skape en rekke gode muligheter, men fikk ikke betalt før i det 85. minuttet. Casemiro kriget inn en retur fra Pacheco, men det var dessverre for sent og det ble et stygt hjemmetap.

Forrige sesong ble det solide seks av seks poeng mot lørdagens motstander fra Vitoria. Laget slet store deler av forrige sesong og havnet på 16. plass, men kun tre poeng over streken. I sommer har ikke Alavés brukt én eneste krone på spillere, men har hentet inn et par spillere gratis og noen på lån. De har klart å beholde stammen i laget og sluppet unna salg av nøkkelspillere, men klubben har ikke forsterket seg og forventes å kjempe på nedre halvdel denne sesongen også.

Baskerne har en skadefri tropp til møte med den spanske seriemesteren, men Alberto Rodriguez soner karantene og midtstopper Rodrigo Ely skadet til oppgjøret. I startelleveren til Alavés finner man som regel Joselu og Fernando Pacheco som begge har fortid fra Real Madrids ungdomsakademi, men lagets store stjerne er Lucas Perez.

Mulig startoppstilling for Alavés: Pacheco, Aguirregabiria, Laguardia, Lejeune, Carballo, Mendez, Jota Peleteiro, Battaglia, Manu Garcia, B. Sainz og Lucas Perez.

(Saken fortsetter under bildet)

STEDFORTREDER: David Bettoni (i midten av bildet) blir Zinedine Zidanes stedfortreder mens hovedtreneren er utilgjengelig grunnet COVID-19.

Troppen

Bettoni(stedfortrederen) må klare seg uten Carvajal, Ramos, Valverde og Rodrygo grunnet skadeproblemer, men forsvarer Nacho er ute grunnet Covid-19. Martin Ødegaard er også utelatt fra troppen på ny og nærmer seg nok et nytt utlån. Uansett hvilke spillere som befinner seg på skadelisten bør Los Blancos slå et formsvakt Alavés mannskap.

Målvakter: Courtois, Lunin and Altube.
Forsvarsspillere: E. Militão, R. Varane, Marcelo, Odriozola, F. Mendy and Chust.
Midtbanespillere: Kroos, Modrić, Casemiro, Isco and Blanco.
Angripere: Hazard, Benzema, Asensio, Lucas V., Vini Jr. and Mariano.

Mulig startoppstilling: Courtois, Lucas Vazquez, Varane, Militão, Mendy, Casemiro, Modric, Kroos, Asensio, Benzema og Hazard.

Har du troen på seier?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.