Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Nyheter

Februar kan bli avgjørende for Los Blancos

Real Madrid har hatt en meget skuffende start på året, men må ta seg sammen for å ikke miste alle sine sjanser for trofé-fangst.

Det nye året startet brukbart for Zidane sitt mannskap med en komfortabel 2-0 seier på eget gress, men etter dette har januar gitt oss en rekke skuffende kamper. En sjelden tremålsseier mot et svakt Alavés smakte godt, men skuffende kamper mot Athletic, Osasuna, Levante og ikke minst flausen i Copa del Rey mot Alcoyano skaper misnøye for klubbens tilhengere.

I februar venter flere spennende og viktige kamper, spesielt oppgjøret mot Atalanta i Champions League kan være med å definere hele sesongen til de hvite. Først ut er uansett Huesca som ligger helt sist i La Liga og en perfekt kamp til å revansjere hjemmetapet mot Levante, men Huesca kan by på problemer om Real Madrid ikke skjerper seg betraktelig. Deretter venter to hjemmekamper mot Getafe og Valencia, før Los Blancos skal spille borte mot Valladolid. Etter denne rekken med kamper venter Atalanta i Italia for åttendelsfinalen av Champions League og det blir ett oppgjør av det spennende slaget, men et svakt resultat kan ødelegge resten av sesongen. Februars siste kamp blir på Alfredo Di Stéfano mot Real Sociedad som har en god sesong og kan by på store problemer om Los Blancos ikke finner formen.

Kampene:

Huesca – Real Madrid 06.02, kl 16:15

Real Madrid – Getafe 09.02, kl 21:00

Real Madrid – Valencia 14.02, kl 16:15

Valladolid – Real Madrid 21.02, kl: ikke fastsatt

Atalanta – Real Madrid 24.02, kl 21:00

Real Madrid – Real Sociedad 28.02, kl: ikke fastsatt

FORMSVIKT: Eden Hazard bør finne formen om Real Madrid skal bite fra seg i Champions League og dermed redde sesongen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.