Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Nyheter

Europa League: Seks leiesoldater i åttendedelsfinalene

Seks av Real Madrids utlånte spillere er med videre til åttendedelsfinalene i Europa League.

Under fredagens Europa League-trekning i sveitsiske Nyon, ble det klart hvilke lag Los Blancos´ leiesoldater skal kjempe mot for videre eksistens i turneringen. Real Madrid har hele seks (!) leiesoldater som fremdeles er med i turneringen – mange i kanonform!

Alle åttendedelsfinalene spilles over to kamper, hvor den første spilles 11. mars, og den andre 18. mars.

Gareth Bales, Tottenham, åpner borte mot kroatiske Dinamo Zagreb den 11. mars. Det kroatiske maskineriet topper den kroatiske ligaen, og slo ut russiske Krasnodar i forrige Europa League-utslagsrunde. Bale har virkelig funnet formen i Europa League, og står med fem målpoeng på åtte kamper i turneringen. Waliseren står med fire målpoeng på de tre foregående kampene han har spilt for Tottenham.

I tillegg til engelske Tottenham, er også Martin Ødegaards og Dani Ceballos´, Arsenal, fremdeles med i turneringen. Ødegaard har hatt en godkjent start i Arsenal-trøya, sammen med ballkunstner, Dani Ceballos, som ofte presterer godt når han får muligheten. Laget fra Nord-London, spiller mot greske Olympiakos i åttendedelsfinalen av Europa-League – et lag Arsenal forøvrig røk ut mot i fjorårets 16-delsfinale.

Neste leiesoldat ut er Brahim Diaz. Spanjolen har slitt med spilletid og tillit under Stefano Piolis regime i AC Milan den siste tiden. Den italienske stormakten møter selveste Manchester United, og det blir spennende å se om Brahim Diaz får spilletid i noen av oppgjørene.

En annen italiensk stormakt som fremdeles er med i turneringen, er Borja Mayorals AS Roma. Mayoral har prestert ufattelig godt denne sesongen, både i hjemlig liga og Europa League. Spanjolen har bøttet inn med mål i det siste, og står med åtte målpoeng på åtte starter i Serie A, samt seks målpoeng på seks starter i Europa league. Mayorals AS Roma åpner hjemme mot ukrainske Shaktar Donetsk den 11. mars, som forøvrig var en del av Los Blancos´Champions League-gruppe denne sesongen. Forhåpentligvis forlenger Mayoral scoringsformen, og presterer godt mot den ukrainske stormakten.

Jesús Vallejo er den siste leiesoldaten som fremdeles er med i turneringen. Det spanske stortalentet, tar turen til Molde og Aker Stadion den 18. mars for å møte norske Molde.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.