David Enerstad Hansens spesialer

Et usikkert stopperpar

Mest sannsynlig vil Varane og Militão utgjøre dagens midtstopper-par borte mot Deportivo Alavés. Los Blancos har tapt sine tre siste kamper med disse to sammen i midtforsvaret.

Real Madrid har allerede reist til Vitoria og Baskerland, der venter et Deportivo Alavés-lag som er blottet for selvtillit om dagen. De blåkledde er virkelig ikke i form, og med tap i sine tre siste kamper, blant annet et stygt 5-0-tap mot Almeria i cupen, bør dette være starten på en mulig ny seiersrekke for Real Madrid. Men, de hvitkledde har hatt store problemer i det siste, og savnet etter kaptein Sergio Ramos virker å være betraktelig større enn man hadde sett for seg.

Med verdensstjerne Ramos ute med skade, blir Real Madrid nødt til å stille med Raphaël Varane og Eder Militão i dagens midtforsvar – en duo som viser til meget dårlig historikk og statistikk. De tre siste kampene med Varane og Militão til å dirigere fra stopperplass, har endt med tap. Stopper-duoen er sjeldent ute på den grønne gressmatta samtidig, og samspillet er derfor ikke godt nok.

De tre siste kampene med Raphaël Varane og Eder Militão i midtforsvaret:

Real Madrid 2 – 3 Shaktar Donetsk (Husker spesielt at det oppstod gigantiske avstander mellom Varane og Militão i denne kampen)

Real Madrid 0 – 1 Cadiz

Manchester City 2 – 1 Real Madrid

Totalt har denne usikre stopper-duoen kun spilt syv kamper sammen. Det blir derfor meget spennende å følge dagens kamp, spesielt med fokus på midtforsvaret. Los Blancos er inne i en dårlig periode, og seier mot Deportivo Alavés i dag blir ekstremt viktig for hovedstadsklubben.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.