Nyheter

En mann å stole på

Lørdagens overbevisende seier over Deportivo Alavès, var Lucas Vázquez' tjuende start på rad i Real Madrid-trøya.

Real Madrid-supporterne sitter ofte med blandede følelser når de ser Lucas Vázquez blant Zidanes 11 utvalgte. Noe som muligens kommer av at spanjolen ikke er altfor trygg defensivt, og ikke scorer allverdens med mål. Men, det viser seg at Lucas er en av Zinedine Zidanes mest betrodde menn. Vázquez har i dette øyeblikk, startet 20 kamper på rad for de hvitkledde. Den fleksible kantspilleren har startet alle Real Madrids kamper siden 27. oktober!

(Saken fortsetter under bildet)

Lucas Vázquez
HARDT ARBEID: Lucas Vázquez leverer alltid varene på treningsfeltet, og dette syns når han entrer gressmatta.

Elleve seire, fire uavgjort og fem tap, er statistikken med Lucas fra start. En statistikk som viser at spanjolen absolutt kan spille en rolle i dette Real Madrid-laget. Spanjolen kan til og med mestre flere roller hos de hvitkledde, Lucas gjør ofte sakene sine godt både på kanten og backen. Denne helt unike allsidigheten er nok også grunnen til at Vázquez blir matet med tillit av Zidane.

Alt i alt, har Lucas Vázquez vært på banen i 1206 minutter for Los Blancos denne sesongen, og er den femte mest brukte spilleren av Zinedine Zidane sesongen 2020/21. Vázquez har vært relativt stabil gjennom hele sesongen, og gjort sakene sine bra. Med mange kamper på høyrebacken, står spanjolen med to mål og to målgivende hittil i årets sesong.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.