Intervjuer

Eden Hazards store bursdagsønske: – Jeg håper skadene lar meg være i fred

Eden Hazard fyller 30 år i dag, men dessverre har han ikke hatt mye å feire i det foregående året – hvert fall ikke på fotballbanen. Belgieren har kun vært på banen i fem kamper denne sesongen, og har totalt spilt 182 minutter i LaLiga. Det tilsvarer omtrent to fullførte kamper. Real Madrid betalte godt over 100 millioner euro sommeren 2019 for å sikre seg hans tjenester, men dessverre for kantspilleren har tiden i den spanske hovedstaden vært preget av skader og labre prestasjoner.

Hazard har blitt intervjuet av RTBF, og der svarer han blant annet på spørsmål om hva han ønsker seg til sin bursdag, hvor lenge han har tenkt å spille fotball og hva de største øyeblikkene i karrieren hans har vært hittil.

– Det føles ikke noe mer spesielt å bli 30 år enn det å bli 28-29 år. Jeg begynner å dra på årene, men hey, jeg føler meg fremdeles ung og det er det viktigste. Det er mye jeg ønsker meg som bursdagsgave. Jeg håper skadene lar meg være i fred, fordi folket og meg selv forventer å spille mer og bedre. Jeg håper også ting gradvis returnerer til normalen, for dette viruset er i ferd med å bli tungt å takle.

Belgieren peker på sine tre debuter for henholdsvis Lille, Chelsea og Real Madrid som de tre største øyeblikkene i karrieren.

– Min første profesjonelle kamp for Lille var et stort øyeblikk. Det samme gjelder første kampen for Chelsea og Real Madrid. Det er alltid spesielt å spille i en ny liga, og som vi sier så glemmer man aldri den første gangen, eller hva?

Eden Hazard har jobbet med flere innflytelsesrike trenere. Blant andre Antonio Conte, Jose Mourinho og Zinedine Zidane. 30-åringen fikk også spørsmål om hvilken spiller han har lyst til å spille med, dersom han fikk muligheten til å skru tiden tilbake.

– Jeg ville sagt Zidane eller Henry, men jeg har jobbet med begge, så jeg sier Riquelme. Jeg så alle videoene hans da jeg var yngre, og det hadde vært fint å møte han for å slå av en prat.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.