Intervjuer

Dudek: – Messi sa forferdelige ting under oppgjørene våres

I morgen er det duket for sesongens andre Clasico og da passer det godt med en historie fra gamle dager.

Tidligere Real Madrid-keeper, Jerzy Dudek, har nettopp lansert selvbiografien sin og kommer i samme slengen med noen historier om tiden i Real Madrid. Selv om Dudek aldri ble noen stor stjerne i Real Madrid, var han nok mest kjent som Liverpool-keeper. De fleste av oss husker han kanskje best fra Champions League finalen mot AC Milan, der han kort og godt sørget for at Liverpool seiret. Dudek kom til Real Madrid i 07/08-sesongen som en erstatter for Casillas. Det var sjeldent han spilte, men når han først fikk muligheten fikk han skryt av pressen. Han har også blitt hyllet av tidligere trenere og lagkamerater for lagmoralen hans.

I hans nye selvbiografi kommer det frem mye interessant om oppgjørene mot Barcelona. Da Guardialo og Mourinho styrte oppgjørene ble det ofte hett og det var knyttet stor spenning til kampene. Dudek avslører at Messi, som av mange oppfattes som rolig og kontrollert, kunne være ganske skarp i kjeften. Mye av det var rettet mot Ramos og Pepe. Dudek kommenterer følgende:

-Han var både villedende og provoserende. Akkurat som Guardiola og hans Barcelona. De var utrolig klare til å irritere deg og var veldig gode til det. De skapte mye trøbbel for Mourinho og laget. Jeg så også Messi si utrolig stygge ting til Pepe og Ramos. Du vil aldri tro at slike ting kunne fra en såpass rolig og kontrollert person.

Noe mer får vi ikke vite, men interessant er det allikevel. El Clasico var kanskje på høyden under denne perioden også. Både Ronaldo og Messi representerte hvert sitt lag. Du hadde de to største og mest omtalte trenerne i verden på sidelinjen. I tillegg til dette ble det alltid fyrverkeri mellom lagene. I den siste perioden har oppgjøret mistet litt av piffen, men positivt er det uansett at Real Madrid har relativt god kontroll på sin største rival. Blir spennende å følge matchen i morgen!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.