Real Madrid
vs
Sevilla
La Liga runde 35
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
09/05/2021
00:00
Strive Sport
Intervjuer

Diego Forlán om Valverde

I et eksklusivt intervju med MARCA, forteller Uruguay-legenden Diego Forlán om sin landsmann i Real Madrid.

Til tross for en turbulent sesong for fede Valverde, er det få som tviler på egenskapene til unggutten. Siden 2018 har han vært en viktig del av laget, mye på grunn av arbeidsinnsatsen og allsidigheten.

Forlán sier følgende om hvordan han har hjulpet Valverde med å ta sine første steg i Spania. «Vi snakket da, og snakker fortsatt, han er en hyggelig gutt. Han var veldig ung (17 år) da jeg kom til Penarol, og ikke mange måneder senere signerte han for Real Madrid. Vi snakket om Madrid og det at han skulle til en av verdens største klubber. Da han var på lån og rykket ned med Deportivo var det en vanskelig sesong fordi han kom inn og ut av laget, i tillegg til at de tapte mye.»

Federico Valverde
FØRSTE TROFE: Federico Valverde poserer med Supercopa de España-trofeet etter å ha blitt kåret til banens beste i finalen.

«Derfor tekstet jeg han en gang i blant for å fortelle at han måtte prøve å lære mest mulig, for neste sesong kom han til å være i Real Madrid. Og hvis ikke det var neste år, kom han til å være der året etter. Han er en talentfull spiller, men han måtte jobbe hardt for å lære av erfaringene i Deportivo. Hvis han klarte det, ville sjansene i Real Madrid komme og han kunne spille med verdens beste spillere.»

«Det gjør han nå, og jeg synes han vokser for hver kamp som går. I forkant av Benzemas første mål i El Clasico, var måten han vant ballen og forserte over hele banen rett og slett uvirkelig.»

Nå som Fede Valverde er tilbake fra skade, krysser vi fingrene for at han bli en viktig bidragsyter nå på slutten av sesongen.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.