Intervjuer

Deschamps: Jeg vil aldri tilgi Benzema

Den franske landslagstreneren har utelatt Benzema fra den franske troppen siden 2015 og har ingen planer om å inkludere han videre.

Benzema ble i 2015 anklaget for å ha forsøkt å utpresse den tidligere franske lagkameraten sin, Mathieu Valbuena. Et videopptak av Valbuena og hans kone i privat samvær skal ha kommet i hendene til noen bekjente av Benzema, som igjen skal ha forsøkt å få Valbuena til å betale for at opptaket ikke skal lekkes. Benzema har påstått at han ikke forsøkte å presse lagkameraten sin, men at han bare advarte om at det kunne vært lurt å betale. Benzema har senere blitt frikjent for anklagene, men det ryktes om at saken eventuelt kan komme opp igjen nå.

Etter at anklagene ble kjent valgte Didier Deschamps å utelukke Benzema fra landslaget og det virker som om han har ingen planer om å ta han inn igjen. I mellomtiden har både Benzema og flere andre anklaget Deschamps og det franske fotballforbundet for rasisime og påstander om at utelukkelsen stammer fra Benzema sin etniske bakgrunn. Deschamps har nå uttalt seg og forklarer at han aldri kan tilgi Benzema sitt utsagn. Benzema skal ha sagt i 2016, i et intervju med MARCA, at Deschamps har gitt etter for presset av en rasistisk del av Frankrike. Denne kommentaren skal ha ført til hærverk av Deschamps sitt private hjem, samt at Deschamps skal ha forsøkt å saksøke Benzema for æreskrenkelse.

Deschamps uttalte seg til RTL:

-Det har gjort et inntrykk. Selvom det har gått en stund, så kan jeg ikke glemme det. Det er ikke bare Benzema, men også andre som har uttalt seg.  Visse ting kan føre til vold og fysisk aggresjon, så jeg kan aldri glemme hva Benzema sa.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.