Nyheter

Dato for rettssaken er klar

Benzema får endelig muligheten til å frikjenne seg. Rettsaken skal holdes fra 20 til 22 oktober i Frankrike.

Karim Benzema ble i 2015 beskyldt for utpressing mot sin franske lagkamerat, Mathieu Valbuena. Valbuena beskyldte Benzema for å ha presset han for penger mot at en videofilm av Valbuena og kona ikke skulle publiseres. Benzema ble arrestert og avhørt i saken og ble tilsynelatende sluppet fri. Allikevel skal Benzema for retten den 20.oktober og får dommen ikke lenge etter. Benzema har fra starten holdt på sin uskyld og hevder at han ble dratt inn i saken via noen bekjente. Valubena står på sitt og anklager Benzema for direkte utpressing og trusler. Rettsaken går fra 20 til 22.oktober.

Denne saken fikk stor oppmerksomhet i media i sin tid, samt at Benzema mistet plassen sin på det franske landslaget. Real Madrid har alltid stått støtt ved spissen sin og ikke foretatt seg noe, så lenge det ikke foreligger en dom. Siden saken brøt ut har også forholdet mellom Benzema og Deschamps, den franske landslagstreneren, kjølnet ytterligere. Benzema har anklaget Deschamps for å høre på franske rasister og Deschamps antyder at Benzema ikke passer inn i den franske troppen og at forholdet mellom dem er ødelagt.

Ved frikjennelse i saken vil nok ikke døren tilbake på landslaget åpnes, men Benzema kan endelig komme seg videre. Benzema reagerte også positivt på å endelig få en dato og postet reaksjonen sin på sin Instagram-konto. «Yes, endelig. Snart vil maskeraden være over». La oss håpe han har rett. I tilfelle dom, vil mest sannsynlig kontrakten med Real Madrid ryke og hans historie i klubben vil svartmales. Svaret får vi innen året.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.