Intervjuer

Ceballos: Jeg drømmer om en retur

Dani Ceballos er inne i sin andre sesong på utlån hos London-klubben. 24-åringen har blitt en viktig brikke under ledelse av spanske Mikel Arteta, og har spilt 60 kamper ikledd den røde Arsenal-trøya de siste to sesongene. Nå har den tekniske midtbanespilleren i et intervju med El Larguero uttalt at han har et ønske om å «komme hjem» til Real Madrid når lånet hans i Arsenal utløper.

– Det blir ingen tredje sesong i Arsenal. Drømmen min er å komme tilbake til Real Madrid og kjempe om plassen. Jeg har to og et halvt år igjen av kontrakten min med Real Madrid, og drømmen min er å komme tilbake og vise at jeg er god nok for en plass på laget.

Ceballos, som har gått gradene i Real Betis og har over 100 kamper for klubbens A-lag, sier videre i intervjuet at det er Zidane som var ærlig å sa at han burde finne seg en ny klubb for å få mer spilletid. Spanjolen sier videre at «det beste som kunne skje, var at Zidane ble Real Madrid-trener igjen».

24-åringen står med elleve A-landskamper for Spania, og noterte seg i perioden 2017 til 2019 for 56 kamper med Real Madrid-logoen på brystet før han tok turen videre til London og Arsenal.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.