Intervjuer

Casemiro: – Jeg vil fortelle barnebarna mine at jeg spilte med Kroos og Modric

Casemiro har blitt intervjuet av ESPN og hyller flere av lagkameratene sine

-Å spille så mange år for en stor klubb er et privilegium og jeg vil nok aldri helt forstå hvor mye jeg har oppnådd. Å spille med Kroos og Modric er en ære. Jeg setter pris på at jeg har fått dele banen med disse og jeg vil fortelle barnebarna mine at jeg spilte med to ikoner.

Casemiro hyllet også Madrids nåværende angrepsrekke

-Vinicius er på sitt beste noensinne nå. Dette er et spesielt øyeblikk for han og siden han er såpass ung vil han nok bare bli bedre.  Det er også en stor ære å få spille med Benzema. Jeg støtter han i kampen om Ballon D`or denne sesongen.

 Forskjellen mellom Ancelotti og Zidane

-Alle trenere har sin stil og vi tilpasser oss godt til Ancelotti sin stil, slik som vi gjorde med Zidane i mange år. Det er en ting jeg vil belyse med Ancelotti. Han er 62 år og har 40 års erfaring med fotball. Han har vunnet alt, men er fortsatt like sulten på neste trofe.

Casemiro ble også spurt om sammenligningen med Kante

-Jeg skulle gjerne stilt deg dette spørsmål, men en ting kan jeg si. Kante er en fantastisk spiller, men han har en litt annen rolle for Chelsea. Han har mer frihet i angrep og har Jorginho som ren defensiv midtbanespiller. Det er også flere andre gode spillere i min posisjon, både Fabinho og Busquets, men jeg er glad for å bli nevnt blant de beste.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.