Nyheter

Carvajal ute mot Mallorca

Carlo Ancelotti må klare seg uten Dani Caravjal når Real Madrid onsdag kveld får besøk av Mallorca.

Real Madrid tok en knallsterk borteseier mot Valencia etter to sene scoringer av Vinicius Jr og Karim Benzema i helgen og Los Blancos håper å fortsette den gode seriestarten når Mallorca onsdag kveld gjester den spanske hovedstaden. Ancelotti har tatt ut tilnærmet samme tropp som mot Valencia, men den store forskjellen er at Dani Carvajal er uaktuell grunnet skade.

Spanjolen pådro seg en leggskade og ventes å være ute frem til neste landslagspause, og ventes dermed ikke å være tilbake før hjemmekampen mot Athletic Club. I tillegg er fortsatt Toni Kroos, Marcelo, Gareth Bale og Dani Ceballos utilgjengelige grunnet skade, til tross for at førstnevnte denne uken var tilbake på gressteppet på Valdebebas og nærmer seg en retur.

SNART TILBAKE: Toni Kroos nærmer seg en retur til full trening og har denne uken vært tilbake på gresset på Valdebebas.

Det er også verdt å bemerke seg at Mariano Díaz får en plass i troppen etter å ha vært vraket til bortekampen mot Valencia. I tillegg er Real Madrid Castilla-spiller Sergio Santos hentet opp i troppen til morgendagens oppgjør grunnet Dani Carvajal sin skade. Høyrebacken har spilt samtlige minutter for Raúls Castilla denne sesongen og bidrar med ekstra dekning grunnet situasjonen på høyrebacken. Dermed ser troppen til morgendagens kamp slik ut:

Keepere: Courtois, Lunin og Fuidas.
Forsvarsspillere: Carvajal, Lucas, Alaba, Militão, Nacho, Vallejo, Gutiérrez og Santos.
Midtbanespillere: Modric, Casemiro, Valverde, Camavinga, Isco og Blanco.
Angrepsspillere: Benzema, Hazard, Vinicius Jr, Asensio, Rodrygo, Jovic og Mariano.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.