Nyheter

Carvajal fyller 29 år

Forsvarsspilleren, som har hele 290 førstelagskamper, har løftet 16 trofeer i sin tid som madridista og er en av klubbens beste høyrebacker gjennom tidene.

 

Dani Carvajal feirer i dag 29-årsdagen sin. Forsvarsspilleren er nå i sin åttende sesong med førstelaget, har 290 kamper og imponerende fangst av sølvtøy. Han har vært med å vinne fire Champions League-titler, fire i klubb VM, tre europeiske super cuper, to LaLiga-titler, to spanske super cuper, et Copa del Rey trofé og han er et ekte Real Madrid-produkt.

Forsvareren ble født i 1992 i Leganés, som ligger like utenfor Madrid. Han ble som 10-åring en del av Real Madrids ungdomsavdeling, der gikk han gradene frem til han ble promotert til Castilla i 2010. Der ble han som kjent kaptein og ledet laget til Segunda División for første gang på fem år. Den sesongen spilte han med kjente spillere som Lucas Vazquez, Nacho Fernández, Jesé, Morata og Denis Cheryshev.

Etter en svært god periode som Castilla-spiller ble han i 2012 solgt til Bayer Leverkusen for å blit matchet på et høyere nivå og dermed fortsette sin gode utvikling. Som en del av avtalen hadde Real Madrid satt inn en utkjøpsklausul, som betydde at Los Blancos kunne hente han tilbake for 6.5 millioner etter én sesong, syv millioner etter to og 8.5 millioner etter tre. Det viste seg som en meget god avtale og Carvajal ble hentet tilbake til Madrid etter to strålende sesonger i Leverkusen. Han danket ut en aldrende Arbeloa på høyrebacken og imponerte fort publikummet på Santiago Bernabéu, allerede i sin første sesong var han med å vinne det etterlengtete La Décima-trofeet og har siden den sesongen vært det ubestridte førstevalget på høyrebacken.

Gratulerer med dagen, Dani Carvajal!

Alfredo Di Stefano
FØRSTE STEG: Alfredo Di Stéfano akkompagnerer Dani Carvajal da akademi-spilleren legger en Real Madrid-drakt som en symbolsk start av byggingen av Real Madrids treningsanlegg Valdebebas.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.