Intervjuer

Carlos Soler: – Seier mot Real Madrid vil gi oss et løft

MARCA har intervjuet Valencia-juvel Carlos Soler i forkant av den store kampen.

Muligens Valencias mest verdifulle spiller, Carlos Soler, har tidligere denne uken blitt intervjuet av MARCA. 24-åringen har vært Valencias desidert beste spiller denne sesongen, og blir mest sannsynlig å se på banen mot Los Blancos, søndag ettermiddag. Soler var kampens store spiller sist møte med Los Blancos.

4-1-tapet for Valencia tidligere denne sesongen, var alt annet enn beleilig for Real Madrid.  Kampen hadde det aller meste – fire straffespark, straffebom, drøssevis av gule kort, annulerte scoringer og selvmål. Men, det var en spiller som stjal showet, og det var Carlos Soler. Spanjolen fant veien til nettmaskene hele tre (!) ganger, alle på straffespark. Den målfarlige midtbanespilleren gir derfor en sur smak i munnen hos Los Blancos-fansen.

Derfor, er det muligens ingen tilfeldighet at det var nettopp, Carlos Soler, som ble intervjuet i forkant av storoppgjøret.

– Vi er Valencia, og vi kommer til å gi alt for å vinne denne kampen. Valencia er en stor klubb med stolte tradisjoner, og vi ser på mulighetene for seier som gode. Dette er en god mulighet for oss, med tanke på å skaffe oss selvtillit og finne rytmen.

Videre forteller Soler om hva en seier mot Los Blancos hadde betydd.

– Å vinne mot selveste Real Madrid ville gitt oss et enormt løft de neste dagene. Vi har et tøft kampprogram i vente, og kampene kommer tett. Vi må gå inn i Real Madrid-kampen med alle våpnene ladd.

 

Har du troen på at Los Blancos kan revansjere seg, og gå seirende ut av kampen mot Valencia?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.