En for fremtiden

Carlos Dotor – En for fremtiden

Real Madrid har en rekke lovende talenter i akademiet, og vi har tatt en nærmere titt på Carlos Dotor.

Carlos Dotor González ble født 15.mars 2001 i den spanske hovedstaden Madrid, og er sentral midtbanespiller for Real Madrid Castilla. Han er 180cm høy, og har en kampvekt på 67.2kg, hvilket vil si at han har en kropp som tillater han å være bevegelig. Dette passer spilleren særdeles godt da en av hans merkevarer er evnen til å forflytte seg, og samtidig dekke rom både offensivt og defensivt.

Karrieren til Dotor begynte i klubben Rayo Majadahonda i 2008 i en alder av syv år. Klubben er lokalisert snaut to mil nordvest for sentrumskjernen av Madrid, og har i sin tid utviklet en rekke unge og lovende spillere. Den unge midtbanespilleren ble værende i klubben i hele syv år før han ble snappet opp av akademiet til Real Madrid i 2015 etter å ha levert svært solid i barndoms-klubben.

I sin første sesong for Los Blancos var han en del av Cadete B, laget for spillere under 15 år hvor han leverte såpass solid at han ble flyttet opp til Cadete A sesongen etter, selv om han var et år yngre enn de fleste. Igjen leverte unggutten bunnsolid på midtbanen til et av akademi-lagene, og ble kun værende en sesong før han ble flyttet opp til Juvenil C sesongen 17/18. Nok en gang leverte han varene, og sesongen etter ble han flyttet opp til Juvenil B som er laget for de nest beste ungguttene.

Forrige sesong ble han tatt opp for å være en del av Real Madrid Juvenil A, laget som spiller i UEFA Youth League. På første forsøk var han med å vinne serien de deltok i, og UEFA Youth League hvor han startet samtlige kamper med unntak av en, og noterte seg for to scoringer. Raúl likte godt det han så av Dotor, og flyttet han opp til Castilla i forkant av denne sesongen, hvor han har startet samtlige kamper og notert seg for ikke mindre enn tre scoringer fra sin posisjon sentralt på midten.

MÅLFARLIG: Her ser du Carlos Dotor i aksjon mot Inter Madrid hvor han scoret et mål og leverte en bunnsolid prestasjon.

Det er ikke bare i Real Madrid unggutten har vakt oppsikt, han har også vært tatt ut på det spanske U19-landslaget, og leverer meget solid for tiden. Han kjennetegnes som en veldig offensivt sterk midtbanespiller med blikk for spillet, og overrasker stadig med sine løp inn i boksen fra en dyp rolle på midten. Teknisk er han solid, pasningene er relativt gode og i tillegg så leverer han jevnt med mål. Dotor er uten tvil en av de mest spennende spillerne Real Madrid har i sitt akademi sammen med rekke-kamerat Blanco sentralt på midten, og fortsette han utviklingen sin er det en spiller vi vil se mye til i fremtiden!

GODE SAMMEN: Antonio Blanco og Carlos Dotor har funnet kjemien og briljerer sammen sentralt på midten.

Hvor langt tror du Dotor kan nå? 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.