Nyheter

Camavingas drømmestart

Eduardo Camavinga har levert to målpoeng på to kamper, og har dermed fått en drømmestart på sin Real Madrid-karriere.

Eduardo Camavinga har lenge blir regnet som et av de største talentene i verden, og dermed var det naturlig at flere storklubber var interessert i å hente midtbanespilleren. Blant klubbene som var interessert finner man PSG, Manchester United, Bayern München og, ikke minst, Real Madrid. På overgangsvinduets siste dag var overgangen til den spanske hovedstad et faktum, og Camavinga har allerede fått en drømmestart på sin Real Madrid-karriere.

Franskmannen scoret sitt første Real Madrid-mål allerede seks minutter inn i sin debut, og det er faktisk bare tre spillere siden 50-tallet som har brukt mindre tid på sin første scoring. I Champions League-oppgjøret mot Inter i midtuken leverte også Camavinga en strålende og helt avgjørende målgivende pasning til Rodrygo i sluttminuttene. Dermed har 18-åringen levert ett mål og en assist på 34 minutter i Real Madrid-drakten.

Artikkelen fortsetter under bildet

AVGJØRENDE: Camavinga leverte en helt avgjørende assist i oppgjøret mot Inter da han serverte Rodrygo med en delikat pasning i sluttminuttene.

At Camavinga allerede har vært såpass innflytelsesrik for Real Madrid lover svært godt for fremtiden. Midtbanespilleren har nemlig ikke produsert så mye målpoeng tidligere i karrieren, og han avsluttet forrige sesong med så lite som én scoring og to målgivende pasninger. Det vil si at Camavinga etter 34 minutter på banen for Real Madrid så godt som har matchet antall målpoeng han leverte i Rennes forrige sesong.

Det franske stortalentet har altså hatt en helt strålende start på sin Real Madrid-karriere. Han har flere store stjerner foran seg i køen om en plass på Real Madrids midtbane, men det er ingen tvil om at han allerede har bitt godt fra seg. Både mot Celta og Inter ble Camavinga prioritert foran Isco som innbytter, og det er ingen tvil om at Ancelotti verdsetter løpskraften og kreativiteten hans. Selv om det trolig blir vanskelig å spille seg fast plass på midtbanen allerede denne sesongen, lover Camavingas sesongstart svært godt for fremtiden

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.